Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hordunk álarcot és senkiben sem bízunk meg, csak kihasználjuk?
Figyelt kérdés
elmagyaráznád?2014. jún. 13. 18:35
2/9 anonim válasza:
Hogy ne érjen csalódás, ne essünk (még többször) pofára.
3/9 anonim válasza:
Mert én vagyok a hős, akit ez az oldal megérdemelt, de most épp nincs rám szüksége.
4/9 anonim válasza:
Álarcban is ugyanúgy csalódik az ember(tapasztalat).
Ez a mai társadalmi norma és kész, az emberek nem lépnek szellemi fejlettséget. PL.Valami rossz és nem tesztek ellene semmit ,de nyavajogni tudtok (tisztelet a kivételnek). Én amióta rájöttem hogy álarcban is szar ,azóta nem nyavajgok és eldobtam az álarcomat.
5/9 anonim válasza:
én nem hordok semmilyen álarcot. ezért nem volt nagyon sok kapcsolatom.
23/F
6/9 anonim válasza:
Honnan kéne nekem az tudom, hogy miért vagy szociopata?
Nem hordok álarcot és nem használok ki senkit, igaz nincs is kit kihasználni mert nincsenek barátaim. :D
7/9 anonim válasza:
Utolsó 2 ha lenne álarcotok akkor sem lenne jobb sőt rosszabb.
8/9 anonim válasza:
Több oka lehet, h valaki miért hord álarcot. Lehet, h nem tudja elfogadni magát, így ezzel védekezik. Leplezheti ezzel a valódi érzelmeit vagy csak simán kihasználni és manipulálni akar másokat. Az a baj, h egy elvárják másoktól, h az álarc mögé lássanak és együtt érezzenek velük, pedig ezzel csak még jobban ártanak maguknak. Egy idő után elég nagy problémát jelenthet megválni tőle, mert lehetséges, h ezzel végleg elvágja magát másoknál v egy idő után azonosul azzal, amit addig csinált. Néha egy általunk felvett viselkedés jobban megmutatja, h kik vagyunk. Minden ember más, így mindenki más miért rejti el önmagát.
9/9 anonim válasza:
Utolsó ,csak ezzel azabaj hogy annak az embernek nem lesz semmi élete,semmi sikere még ha úgy is gondolja de idővel be fogja látni ahogy azt is hogy mien egyedül lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!