Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Kevés ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Kevés ruha vs. Normál öltözék?

Figyelt kérdés

Ma már természetes, hogy a nők többsége mindenhol (utcán, szórakozóhelyen, közösségi oldalakon, stb. ) minél több mindent mutat meg magából?

Hőségben persze senki nem várja el, hogy tetőtől-talpig be legyenek öltözve, de mégis, bárhova nézünk, szinte minden kint van, sokszor évszaktól függetlenül...

Ki mit gondol erről? Azon kívül, hogy a férfiaknak tetszik.

Azok a nők/lányok, akik mondjuk nem "félmeztelen" mászkálnak az utcán vagy bárhol, és nem posztolnak hasonló képeket, hátrányban vannak?

Számít még, hogy valami rejtve maradjon, vagy ez már maradi felfogás lenne?

Kíváncsi vagyok, ki hogyan látja ezt.

2014. jún. 13. 15:59
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Tegnap megemlítetted, hogy nem "pazarolsz rám" több időt. Most mégis itt vagy. Nem tudtál meggyőzni az álláspontoddal kapcsolatban. Én már levezettem az enyémet. És a statisztiká alapján, velem többen értenek egyet, mint veled. Nekem ennyi elég volt. :)

Én viszont valóban nem pazarlok rád több időt. Remélem egyszer rájössz, hogy mit akartam ezekkel a hozzászólásokkal sugallni.

Viszlát "kedves". :)

2014. jún. 14. 18:20
 42/43 anonim ***** válasza:

#41 Van egy olyan rettenetes tulajdonságom, hogy képtelen vagyok befogni a pofám és nem vitázni másokkal. Talán az unalom miatt, talán túlságosan meg akarom győzni az embereket arról, hogy nekem is igazam van annak ellenére, hogy nem ért velem egyet. Hmm.

Viszont az nem izgat, hogy veled értenek többen egyet. Lenne az a topic, ahol te maradnál alul.

Lényegében azonban tök mindegy.

2014. jún. 14. 18:26
 43/43 anonim ***** válasza:

Most is alul maradt. Velem ugyan az volt, mint a 40-essel, csak karcsúbb voltam, de én se tettem közszemlére semmit.

Na mindegy.

Ha valaki annyira korlátolt, hogy nem képes megérteni, hogy valaki nem másokért öltözködik, hanem csak és kizárólag magért, azzal nem kell foglalkozni. Egoista az ilyen.

2014. jún. 14. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!