Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért gondolják, hogy nekónk nem jön be az izmos alkat?
Ugye tőlünk,fiútól elvárják,hogy kidolgozott izomzatunk legyen,ők pedig azt hiszik,hogy ha már diétáznak,futnak és ezáltal vékonyak,gebék lesznek,az máris vonzó.Nem,az ugyanolyan,mint a vékony,gebe fiú.Van egy kis része a csajoknak,akik edzőterembe járnak,de csak fenékre,lábra edzenek...
ebben a videóban szereplő csaj kidolgozott,mondhatni tökéletes testű.na azoknak csajoknak,akik izmos palira vágynak,szintén ilyen testet kellene nyújtania cserébe,nem a gebeséget nagy mellel(ami adottság).
és most jöhettek,hogy fúj ez undorító,nem,nem az,nagyon is szexi,viszont utcán még soha nem láttam ilyen nőt.
"és most jöhettek,hogy fúj ez undorító,nem,nem az,nagyon is szexi,"
Hadd döntsem már el ÉN, hogy NEKEM mi a szexi.
A többi meg részben igazság, részben hatalmas hülyeség, de nem kezdek bele okfejtésbe, nem tűnsz olyan embernek, akit meg lehet győzni arról, hogy nincs igaza mindenben.
Akkor menj olyan helyekre, ahol ezek tenyésznek, ha neked ez tetszik. Senki se várja el tőled, hogy olyannal kezdj, amilyen neked nem jön be.
Én meg lesz**rom mások elvárásait. Sosem csináltam abból problémát, ha valakinek nem jöttem be.
"és most jöhettek,hogy fúj ez undorító,nem,nem az,nagyon is szexi,viszont utcán még soha nem láttam ilyen nőt."
Esetleg NEKED nagyon szexi, nekem viszont(meg az emberek nagyobb részének) inkább visszataszító.
Mindenkinek más alkat jön be. Nem kellene általánosítanod. A legtöbb nő "nőies" akar lenni, ami kicsit más kategória. Persze, ha neked ez tetszik, akkor ez tetszik. Vannak olyan leányzók, akik szintén ezt a testet preferálják. Remélem megtalálod a neked leginkább megfelelő nőt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!