Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom nálam élvezett el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nálam élvezett el először! (? )

Figyelt kérdés
A barátom előttem már 2 lánnyal is lefeküdt,de egyiknél sem tudott elélvezni óvszerrel,volt,hogy 3 órán keresztül szeretkeztek,de akkor sem tudott elmenni.Nekem ő vette el a szüzességem és elélvezett 45 perc alatt.Volt olyan is,hogy 10 perc alatt elélvezett nálam.Hogy-hogy a másik 2 lánynál nem volt orgazmusa szeretkezés közben?

2014. jún. 13. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Leírtam a tudományos oldalát, tapasztalatlan volt, mint ahogy minden kezdő. Nem állt fel neki rendesen az idegesség miatt, de ez idővel és gyakorlással elmúlik. Ennek semmi köze ahhoz, hogy kit mennyire szeret, mert az első pár alkalomnál izgul az ember.
2014. jún. 13. 14:49
 12/16 PearlDiver ***** válasza:
#9 áruld már el, miből gondolod hogy egy tapasztalatlan srác nem megy el 3 perc alatt? Te tapasztalatból beszélsz? Ekkora baromságot még nem láttam ebben a topicban...
2014. jún. 13. 14:59
 13/16 anonim ***** válasza:
#11 Te pö_cs, egy kezdő srác ha nem áll fel hogy megy el? :D Menjél vissza földet kapálni oda való vagy.
2014. jún. 13. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:
ne bántsátok nem beszél hülyeségeket, ez tényleg egy oltári nagy f4szság amiről beszélünk, kit érdekel hogy a srácnak a kérdező volt az első csaj akit teleélvezett.... ezen megy a vita, te meg nagyon büszke lehetsz magadra kedves kérdező, azthiszem nagy jövő áll elötted ;D
2014. jún. 13. 16:13
 15/16 anonim ***** válasza:
amugy meg hülye egy nő vagy kérdező, kérdezel vagy kijelentesz a kérdés címszó alatt mert ha kijelentesz akkor mi értelme van? akkor ez csak f4szrázás a részedről... ha meg kérdés akkor meg fogadd el hogy egyesek a leírás alapján nemet fognak válaszolni és azt állítják hogy a barátod kamuzott...
2014. jún. 13. 17:15
 16/16 anonim ***** válasza:
A dolog "tudományos" oldala az, hogy te sokkal izgatóbb vagy számára, mint az előző barátnői voltak.
2014. jún. 18. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!