Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valahol ilyet kapni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahol ilyet kapni?

Figyelt kérdés

Lehet valahol szeretet kapni? Bármi áron, de szükségem van rá!

Rengeteg embernek segítettem már itt is, személyesen is, bármi ellenszolgáltatás nélkül. Csúnya se vagyok, igényesen öltözködöm, tanulok, vannak határozott céljaim az életben. De a szerelemben sose volt szerencsém. Ismeretlenül is mentem oda már lányokhoz, de a múltkor is barátja volt a lánynak (azóta jóba lettünk, csak nem akarom keresni, hiszen kapcsolatban van...). Minden lány szerint nagy szívem van. De így egyedül nem tudok előrébbjutni az életben, így nem tudom megalapítani egyedül azt a jótékonysági szervezetet, amiről álmodom. Hol kaphatok szeretet, hogy egy kis erőm legyen?

2014. jún. 13. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak erre szakosodott lányok, a rákospalotai szemétégető mögött...
2014. jún. 13. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Pénzért szinte bárhol, bárkitől.
2014. jún. 13. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Sok gyökér.. azoktól max szifiliszt kapna nem szeretetet.

Azt hiszitek vicceset mondtatok. Ja, nem!

Csicskák.

2014. jún. 13. 13:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom tovább összetartani az életem. Így nem tudok másokért tenni semmit...
2014. jún. 13. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nehogy öngyilkos legyél heló! :O

Csak magaddal törődj.. másik is azt teszik. :)

2014. jún. 13. 14:00
 6/7 A kérdező kommentje:

nem akarok magammal törődni. Az lényegtelen.

Az a fontos, hogy bajba jutott embereken segíthessek.

2014. jún. 13. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:
nálam van: 1 db 2000, sok darab 1500.
2014. jún. 13. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!