Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ugye nem szeretik a gizda fiúkat?
Figyelt kérdés
188cm és 81kg vagyok,nagyon gizda,pedig sokat edzek és eszek,hány kg kellene még?8-10 minimum szerintem.2014. jún. 13. 11:47
1/9 anonim válasza:
Már megint te vagy az? Te hülye vagy. Én 186 vagyok, 74 kg, és egyáltalán nem vagyok sovány, se gebe. És ne rinyálj, inkább rakj fel egy képet magadról.
2/9 A kérdező kommentje:
Én fél éve voltam kb.74kg és nagyon gebe,igaz picit magasabb vagyok tőled.
2014. jún. 13. 12:02
3/9 anonim válasza:
"magasabb vagyok tőled"
edzésterv:emelgesd a nyelvtan könyvet, pihenésképp bele is olvashatnál néha
4/9 anonim válasza:
Én 85 voltam, és full hájas voltam, lógós csöcsikéim, aztán sportot váltottam 1 éve (most úszok, heti 5 edzés), és így 74 kg vagyok, kiszélesedett a vállam, és kezdek deltásodni, ésa lógó csöcseimből szép mellizom lett. És egyáltalán nem vagyok gebe. Lehet, hogy a csontozatom a könnyű. De nem tudom elképzelni, hogy te 81 kg-mal olyan gebelennél.
1. voltam
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem hogy "lógó csöcsijeim",semmilyenek nincsenek,teljesen lapos a mellkasom.Pedig minden héten fekvenyomok egyenes és ferde padon is(általában két db 12-14kg-os kézisúlyzóval,a rudat nem szeretem) és tárogatok,fekvőtámaszozok is,eszem rendesen,mégis semmi.Erőben fejlődök,mert eleinte csak 6 kg-mal ment a fekvenyomás és 10 fekvő után meghaltam(most már 50-ig elmegyek).Szóval nem tudom mi lehet a baj...karom is pálcika,pedig bírom a súlyokat a bicepsz gyakorlatoknál is.A vállam szélessége viszont zavar,kifejezettem izmos a testem többi részéhez képest.
2014. jún. 13. 12:19
6/9 anonim válasza:
Guszti update zabálj mint állat csülök fagyit szalonnával vagy 1 hétig aztán ne is mozogj semmit
7/9 anonim válasza:
Az én pasim is gebe de inkább ez mint egy hájas pasi.Itt és most leszögezném, hogy semmi bajom a túlsúlyos népséggel mielőtt valamelyik elkezdené már a halálomat tervezgetni.Szimplán a múltban az első 107 kg-os barátom természete tehet róla, hogy már mint férfiak nem nézek rájuk. Na de a lényeg a barátom gebesége ellenére a legdögibb pasinak látom őt az egész világon :D
8/9 anonim válasza:
Engem pedig valaki pont jónak valaki vékonynak talál.
169 cm/ 50 kg
20/L
9/9 anonim válasza:
Könnyebb lenne megmondani ha felraknál vagy elküldenél nekem egy képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!