Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok ugye nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok ugye nem szeretik a gizda fiúkat?

Figyelt kérdés
188cm és 81kg vagyok,nagyon gizda,pedig sokat edzek és eszek,hány kg kellene még?8-10 minimum szerintem.
2014. jún. 13. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Már megint te vagy az? Te hülye vagy. Én 186 vagyok, 74 kg, és egyáltalán nem vagyok sovány, se gebe. És ne rinyálj, inkább rakj fel egy képet magadról.
2014. jún. 13. 12:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Én fél éve voltam kb.74kg és nagyon gebe,igaz picit magasabb vagyok tőled.
2014. jún. 13. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:

"magasabb vagyok tőled"

edzésterv:emelgesd a nyelvtan könyvet, pihenésképp bele is olvashatnál néha

2014. jún. 13. 12:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Én 85 voltam, és full hájas voltam, lógós csöcsikéim, aztán sportot váltottam 1 éve (most úszok, heti 5 edzés), és így 74 kg vagyok, kiszélesedett a vállam, és kezdek deltásodni, ésa lógó csöcseimből szép mellizom lett. És egyáltalán nem vagyok gebe. Lehet, hogy a csontozatom a könnyű. De nem tudom elképzelni, hogy te 81 kg-mal olyan gebelennél.

1. voltam

2014. jún. 13. 12:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem hogy "lógó csöcsijeim",semmilyenek nincsenek,teljesen lapos a mellkasom.Pedig minden héten fekvenyomok egyenes és ferde padon is(általában két db 12-14kg-os kézisúlyzóval,a rudat nem szeretem) és tárogatok,fekvőtámaszozok is,eszem rendesen,mégis semmi.Erőben fejlődök,mert eleinte csak 6 kg-mal ment a fekvenyomás és 10 fekvő után meghaltam(most már 50-ig elmegyek).Szóval nem tudom mi lehet a baj...karom is pálcika,pedig bírom a súlyokat a bicepsz gyakorlatoknál is.A vállam szélessége viszont zavar,kifejezettem izmos a testem többi részéhez képest.
2014. jún. 13. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Guszti update zabálj mint állat csülök fagyit szalonnával vagy 1 hétig aztán ne is mozogj semmit
2014. jún. 13. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én pasim is gebe de inkább ez mint egy hájas pasi.Itt és most leszögezném, hogy semmi bajom a túlsúlyos népséggel mielőtt valamelyik elkezdené már a halálomat tervezgetni.Szimplán a múltban az első 107 kg-os barátom természete tehet róla, hogy már mint férfiak nem nézek rájuk. Na de a lényeg a barátom gebesége ellenére a legdögibb pasinak látom őt az egész világon :D
2014. jún. 13. 12:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem pedig valaki pont jónak valaki vékonynak talál.

169 cm/ 50 kg

20/L

2014. jún. 13. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Könnyebb lenne megmondani ha felraknál vagy elküldenél nekem egy képet
2014. jún. 13. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!