Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg szeretnék csókolni holnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg szeretnék csókolni holnap egy lányt, hogyan kezdeményezzem?

Figyelt kérdés
Szóval, holnap utolsó nap a suliban , és kb. semmit sem csinálunk , viszont szerelmes vagyok az egyik barátnőmbe , és meg szeretném csókolni , hogyan kezdeményezzem?

2014. jún. 12. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Sztem várd ki,h elszakadjon a barátnőitől vagy kérd meg haverodat,h foglalja le őket....és amikor egyedül van mond el neki,h szerelmes vagy belé és csókold meg:D

De ha Te nem jössz be neki "úgy",akk kicsit ciki lehet,mert nem haggya magát megcsókolni<3

2014. jún. 12. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Hajrá csak bátran!!!! Ha rngem csókolna meg az akit szeretnék holnap!!!! Huu de jó lenne! Ö is szerelmes belém csak nem lép... Hívd el beszélni és puff csókold meg! Sok sikert majd írd meg hogy sikerült!!! :)
2014. jún. 12. 21:43
 3/7 anonim válasza:
Csókold meg és mond azt, h azért kapta, mert szerelmes vagy belé ;)
2014. jún. 12. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Öööö, te ugye fiú vagy, mert ez a tény azért nem mellékes. Csak mert az "egyik barátnőm"-ként hivatkozol rá. Ha a barátos barátnőd (és fiú vagy) akkor nincs akadálya hogy iskolán kivül/után is találkozzatok. Beszélj vele.

Ha lány vagy és ő csak egy sima barátnő... hááát fogalmam sincs. De talán akkor is beszélj vele mielőtt lesmárolnád.

2014. jún. 13. 11:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Fiú (tán férfi) vagyok :D Amúgy egész nap mellette voltam, ölelgettük egymást de semmi több , lehet nem is baj :D
2014. jún. 13. 18:13
 6/7 anonim válasza:
szerintem ne támadd le egybő csókkal a csajt mék egy hét után se!Mert azt fogja hinni h te csak arra mész h a "trófeáidat szaporítsad"(habár nem tudom ,hogy ezt komolyan gondoltad-e..de ha igen akkor NE EGYBŐL TÁMAD LE!)Ja és azt is hiheti h "kiskrvának" nézed. xd..Úgy hoyg jobban jársz ha előtte beszélgettek vele elhívod egy randira(pl fagyizz vele,menytek el a strandra,sütizni,inni menyetek el,akár egy délutánt eltölteni csavargással stb.) majd utánna látod h kedvel-e és ha igen meg kérdezed h lenne e a bnőd..:) aztán kb 1hónap ha eltelik akkor idaális egy csók szerinetem ...puszi az kb a 2.héttől márlehet(persze arcra). xd
2014. jún. 13. 23:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Összevesztem vele, le is tiltott facen :(((( Szóval vége...
2014. jún. 15. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!