Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mi a véleményetek a narancsbőrről?

Figyelt kérdés

nekem a fenekem eléggé az és hátul a combom. edzeni is járok, de sajnos nem múlik e.

szerintetek mennyire visszataszító?

2014. jún. 12. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszik és lehet taszító, ahogy írták főleg ha még nem ismerem a csajt.
2014. jún. 12. 21:35
 12/18 anonim ***** válasza:

A fideszeseket bizta lenyűgözöd vele:)

De szerintem nem gáz. Főleg ha dolgozol is rajt h el muljon.

2014. jún. 12. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a csajok többsége túlaggódja a narancsbőr dolgot. Tény, hogy nem szép, de nem taszító. Ha jó alakja van nem tudom elhinni, hogy bármelyik fiú is a narancsbőrt nézné, ha ott állna előtte meztelenül.
2014. jún. 12. 21:37
 14/18 A kérdező kommentje:
a nők zsírszövete sajnos sokkal puhább mint a férfiaké. ezzel csak az életed végéig tartó minden napi edzés segít, de valakinek még így is jóval nehezebb, akik genetikailag így vannak kódolva. nincsen barátom, akivel eddig lefeküdtem nem szólta le, viszont apukám szerint undorító. már egy éve rendszeresen edzek, de sajnos csak izmosabb lett a fenekem. a puha zsírrétek ugyanúgy megmaradt.
2014. jún. 12. 21:39
 15/18 ASOT ***** válasza:
Hát ha abszolút nem múlik el, semmilyen edzés hatására, akkor lehet végső, de csak végső esetben elmenni egy bőrgyógyászhoz.
2014. jún. 12. 21:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem szép, de ha tesz ellene az illető (és netán valami értelmes módon, nem csak random), akkor no problem.
2014. jún. 12. 21:54
 17/18 vicr4m ***** válasza:

Szerintem Apukád véleményére ne adj. Előző barátnőm heti 3x járt edzőterembe, aminek meg is látszott az eredménye, mégis volt, hogy bőgve hívott fel, hogy tényleg akkora-e mint egy tehén, mert Apukája épp most szólta le.

Narancsbőr ellen a legjobb amit tehetsz, hogy nagyon sok folyadékot iszol (vizet főként), edzel, ill. vannak feszesítő testápolók is.

2014. jún. 12. 22:15
 18/18 anonim ***** válasza:

attól függ milyen mértékű, ha kicsi akkor egyáltalán nem zavarna. sztem túlreagálod, amúgy nekem is van XD (milyen jó hogy fiú vagyok) :D

F20

2014. jún. 12. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!