Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vélemények ezekről a lábakról? (kép ) kérdéseim lent
Figyelt kérdés
Sosem voltak vékony lábaim. Rengeteget sportolók régóta de mégsem túl szép ;( Nektek tetszik? Tud tetszni egy lány ekkora lábakkal? Oldalról kell kép? [link] 2014. jún. 12. 20:09
11/19 anonim válasza:
Nyári karácsony az oldal lábfétiseseinek ?
amúgy szerintem átlagos.
13/19 anonim válasza:
Hidd el, nem ezen múlik :D Az összhatás a fontos, gondolom nem fogsz egész testes képet feltenni, nem is kell, de nem 1-1 testrészre kéne rákérdezni, hanem az egészre :D Elvégre más testrészeid is vannak.Egyébként átlagos lábak szerintem :D Nem kell anorexiásan vékony lábainak lennie egy lánynak, hogy bejöjjön.
14/19 anonim válasza:
A rengeteg sport nem látszik rajta, akkor formásabbak lennének.
16/19 anonim válasza:
Nem ide kéne járni önbizalmat gyűjtögetni.. itt amúgy is csak kanos szűz kisfiúk vannak, akiknek tökmindegy hogy nézel ki vagy lyuk legyen rajtad.
17/19 anonim válasza:
Jó lenne tudni hozzá, hány éves vagy és milyen magas. Leírod?
18/19 anonim válasza:
A lábfej szép, de a többi nemigazán.
19/19 anonim válasza:
Jajj nekem is ilyenek. Utálom őket. Sokáig még nyáron is csak nadrágban jártam, de mostanra eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel, 40 fokban nem fogok farmert húzni, akinek nem tetszik, ne nézze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!