Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy 15-18 éves fiatalok egy buliban megismerkedésük után 1-2 órával már pettingelnek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 18:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

hát gratulálok. :D

Én 18 évesen nem mászok ennyire rá az fiúra XD Én is teljesen le vagyok döbbenve, hogy milyen az a generáció :S

2010. jan. 2. 18:48
 2/17 anonim válasza:
51%
én is csak gratulálni tudok-.- a szülők neveléséhez is meg a társadalmi normáinkhoz is.
2010. jan. 2. 18:50
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

Jól le leszek pontozva, de bizony az én generációm is ilyen volt, legalább is egy része. Annyira nem kell ledöbbenni, normális ember lett belőlem. Ma már nem csinálnám, akkor még nem volt bennem ennyi (normális) gátlás. Akkor még nem érdekelt, ki mit gondol. Mostmár jobban érdekel, meg már amúgy sem csinálnám, ennyi.

23/L

2010. jan. 2. 18:50
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Azért most is vannak kivételek...
2010. jan. 2. 18:53
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Lenézem őket, és akkor lenézem ha a szüleim korosztálya is ilyen volt. Lehet hogy normális ember lett belőlük de nélküle is normális ember lenne belőlük, erre semmi szükség. De ő dolguk, csak aztán ne sírjanak. Általában ők azok akik kiközsítik a nomrálisabban és érettebben gondolkozó fiatalokat.
2010. jan. 2. 18:55
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Utolsó vagyok. És engem sem érdkeel hogy ki mit gondol rólam (épp ezért pl nem félek nem inni egy társaságban ahol mindenki piál), de egyszerűen ilyenre nincs igényem. A legintimebb dolog a testem, senki másnek nincs köze hozzá, csak a szerelmemnek.

18L

2010. jan. 2. 18:56
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Most 27 vagyok de amikor én voltam 20 akkor is hallottam olyan kislányokról akiket 13 évesen a parkban seggbe (szó szerint) toltak. Meg több fiúval voltak egy ágyban stb. Gusztustalanok.
2010. jan. 2. 18:57
 8/17 A kérdező kommentje:

Szerintem, nem mindegyik ilyen esetnél a lányok másznak rá a fiúkra... -->elsőnek

úgy látom a többség elitéli az ilyet, de szerintem is ez normális. 16 éves lány vagyok, legjobb tanuló az osztályban, a szüleimtől teljesen jó neveltetést kapok, nem szoktam inni, nem drogozok és még szűz vagyok. Most szilveszterkor egy buliban megismertem egy fiút, kicsit berugtam és 1-2 óra után már történtek dolgok. De nem bántam meg, mert nagyon kivántam, a buli után is fogunk találkozni.. és ettől még nem érzem magam ribancnak meg gusztustalannak :S

2010. jan. 2. 19:09
 9/17 anonim ***** válasza:
37%
szerintem nagyon igazad van kerdezo;)en meg le is fekudtem aval a fiuval csak en mar 3eve ismerem es mostmar jarunk is:)szoval nem mindenki ribanc amiert lefekszik elso ejjel aaval akit szeret....bar ez csak az en velemenyem 16/l
2010. jan. 2. 19:29
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Ez angyon durva.10 évesen nyelves csók az még talán elmegy a mai világban, de ez brutális.
2010. jan. 2. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!