Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy 15-18 éves fiatalok egy buliban megismerkedésük után 1-2 órával már pettingelnek?
hát gratulálok. :D
Én 18 évesen nem mászok ennyire rá az fiúra XD Én is teljesen le vagyok döbbenve, hogy milyen az a generáció :S
Jól le leszek pontozva, de bizony az én generációm is ilyen volt, legalább is egy része. Annyira nem kell ledöbbenni, normális ember lett belőlem. Ma már nem csinálnám, akkor még nem volt bennem ennyi (normális) gátlás. Akkor még nem érdekelt, ki mit gondol. Mostmár jobban érdekel, meg már amúgy sem csinálnám, ennyi.
23/L
Utolsó vagyok. És engem sem érdkeel hogy ki mit gondol rólam (épp ezért pl nem félek nem inni egy társaságban ahol mindenki piál), de egyszerűen ilyenre nincs igényem. A legintimebb dolog a testem, senki másnek nincs köze hozzá, csak a szerelmemnek.
18L
Szerintem, nem mindegyik ilyen esetnél a lányok másznak rá a fiúkra... -->elsőnek
úgy látom a többség elitéli az ilyet, de szerintem is ez normális. 16 éves lány vagyok, legjobb tanuló az osztályban, a szüleimtől teljesen jó neveltetést kapok, nem szoktam inni, nem drogozok és még szűz vagyok. Most szilveszterkor egy buliban megismertem egy fiút, kicsit berugtam és 1-2 óra után már történtek dolgok. De nem bántam meg, mert nagyon kivántam, a buli után is fogunk találkozni.. és ettől még nem érzem magam ribancnak meg gusztustalannak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!