Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek az emberek miért csodálkoznak?! "Miért nem akar velem senki se összejönni? " "Sok fiú próbálkozik nálam, de nagyrészt elutasítom őket. " "Akivel én szeretnék kapcsolatot, ott meg én leszek elutasítva egyszerűen nem értem miért. "
ÉS?!
Én is rahedli szép csajszinak nem kellettem, akik nekem kellettek volna. Akkor most mi van? Mész tovább kész, az van.
Nem tudom mit mit akarnak ezek. Akik nálatok kopogtatnak picenyeim, azok nektek nem kellenek, mert valszeg sz@r pasinak tartjátok őket (HA pasik még egyáltalán a szemeitekben ezek). Ti pedig rinyálók biztos vagyok benne, hogy szintúgy jó pár fokkal elitebb/komolyabb ajtón kopogtattok, azoknak meg ti vagytok a sz@rok. Ennyi, most fáj ezen emberkéknek az igazság? Vagy nekik szabad elküldeni a bénákat, de őket meg senki ne küldje el? Vicc! :DD
"Egy kapcsolathoz vonzalom kell, ami nem jön létre, ha külsőleg nem tetszik az illető."
Ez nem ilyen egyértelmű. Az első nagy szerelmemet külsőleg egyáltalán nem találtam vonzónak először. Aztán beleszerettem és utána már fizikailag is vonzódtam hozzá.
Tehát ne általánosítsunk!
Ezt durván benézted tizenegyes! :DD Pedig minden ott van az orrod előtt, tisztán és világosan. De örülj, csak neked, csak itt, csak most újra:
"Én is rahedli szép csajszinak nem kellettem, akik nekem kellettek volna. Akkor most mi van? Mész tovább kész, az van."
Gyanítom elnézést nem fogok kapni, de ezen oldalon lassan már hozzászokom. ;)
A vonzalommal viszont egyetértek. Az kell. Ahogy azzal is, hogy nagyon-nagyon sokan többet akarnak, mint ami jár. Szintek valóban nincsenek, de a fenti kérdésből is látszik, hogy tapasztalom, majd' mindenki jóval többet/jobbat/szebbet akar. Tényleg mindeki.
Ez egy hatalmas ellentmondás: "Szintek valóban nincsenek, de a fenti kérdésből is látszik, hogy tapasztalom, majd' mindenki jóval többet/jobbat/szebbet akar. "
Ha nincsenek szintek, akkor nincsenek se jobbak se rosszabbak. Márpedig a leírásodból is az látszik, hogy szintek vannak: "Ti pedig rinyálók biztos vagyok benne, hogy szintúgy jó pár fokkal elitebb/komolyabb ajtón kopogtattok"
Szóval nincs miről beszélni, szintek vannak ha tetszik ha nem. Lehet tagadni, de fölösleges.
Valamilyen szinten szintekben gondolkodom. Talán mégis. De a fenti kérdésben kiírt hölgy (és a hozzá hasonló lányok igen tekintélyes armadája) is pontosan ezt teszi.
Hisz valamiért lepattintja magáról a fiúkat.
Valamiért őt is kikosarazzák.
Azért pattintja le őket, mert nem felelnek meg neki. Nem elég "jó pasik" a hozzáállásuk, viselkedésük, tájékozottságuk, kinézetük, plusz a jó ég tudja mi miatt még.
Azért pattintják le őt, mert nem felel meg a többi "jó pasi" elvárásának. Hozzáállása, viselkedése, tájékozottsága, kinézete, plusz a jó ég tudja mi miatt még.
De szegénykét zavarja, hogy a feltehetően "magasabb szintű" paliknak (csak kinézt és viselkedés miatt, vagy más is ezek mellé - most teljesen mindegy miért ülnek tőle magasabb lovon) szóval ezeknek a drága nem jön be.
Te is kikosaraztál másokat (mert nem voltak neked jók, pedig te nekik igen), akkor magától értetődő, hogy téged is kikosarazhatnak (mert nem vagy elég jó nekik, mikor ők meg neked igencsak kellenének)!
És valóban sok-sok ilyen ember mászkál az utakon, férfiak, nők is. Mindenki szebbet/jobbat akar. Csak annak a jobbnak meg ők nem kellenek, aztán jön a sírás-rívás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!