Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Engem totál nem érdekel mit csinál. Ha szeretem a tulajdonosát addig nyalom a melleit míg el nem élvez!
2/10 anonim válasza:
25 éves korra már valamennyire biztos.
3/10 anonim válasza:
Hol lehet beszélgetni a tulajdonosával?:D
4/10 anonim válasza:
Ahogy látom a budai várban a Halászbástyában készült a kép
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, de hogy közéjük lehetne berregni, az biztos! :)
6/10 anonim válasza:
Júú szerelmes lettem:)
Most még nem lóg, de majd 40éves korára lógni fog.
7/10 anonim válasza:
nekem hasonló van, és mit jelent az, hogy lóg...ez a kérdés. nem úgy néz ki, mint a tacskó fülei, de azért nem áll egyenesen előre nyilván. Amire még felhívnám a figyelmed, hogy az "udvar" is jóval nagyobb lehet, mint amit látsz a filmekben.
Persze, nem panaszkodtak még, de szerintem azért, mert nem mertek.:/
26L
8/10 A kérdező kommentje:
Na, itt arról van szó, hogy én lány vagyok, hasonló méretekkel. Nekem például már 18 évesen is lógott, és a bimbóudvarom is nagyobb volt, mint a filmekben, hogy az utolsó szavaival éljek. Csak arra voltam kíváncsi, hogy a pasik ha meglátnak egy nagy mellett, csak addig jutnak el a gondolkodásban, hogy hú, de nagy a melle, vagy tudják azt is, hogy ez mivel jár általában (lógás, nem feszes, nagyobb udvar, stb), és hogy ez mennyire zavarja-e őket.
2014. jún. 12. 12:33
9/10 anonim válasza:
biztos, hogy lóg, de ilyen nagy méretnél muszáj neki :)
én nem szeretem am az ilyen nagy tőgyeket.
10/10 anonim válasza:
Én imádom a hatalmas bimbóudvarokat nem tudtok túl nagyot mutatni. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!