Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a te életed értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a te életed értelme?

Figyelt kérdés
(Nem feltétlenül ezzel a témakörrel kapcsolatban.)

2014. jún. 10. 20:25
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Jelenleg nincsen
2014. jún. 10. 20:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nekem több is van. Egyrészt, hogy fejlődjek, tanuljak az élet minden területén. Másrészt, hogy megtanuljam elfogadni a családi dolgokat. Ezenkívül szerintem fontos értelme az életemnek, hogy művelt, a világra nyitott, társas lény legyek, aki harmonikus kapcsolatban él a párjával. :)
2014. jún. 10. 20:38
 13/22 anonim ***** válasza:
Hogy rátaláljak önmagamra, és az igazi személyiségemre.
2014. jún. 10. 20:39
 14/22 anonim ***** válasza:

Az életet csak akkor lehet élvezni, ha tudod, hogy nincs értelme.

Tehát semmi...

Vannak álmok, és kedvencek az értelmét nem én fogom megmondani

2014. jún. 10. 20:40
 15/22 anonim ***** válasza:

most már semmi ....

... de ha válaszolna az a lány akkor nem férne itt el a felsorolás

2014. jún. 10. 20:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Néhányan összetévesztették a céljukkal, de semmi baj. :) Nekem így is megfelel.
2014. jún. 10. 20:46
 17/22 anonim ***** válasza:

értelmét nem tudom, ezért leírom a célját.

Napi 8 órában dolgozni a szalag mellett a gyárban, majd munka után a fizetést elinni a közeli kocsmában :D

2014. jún. 10. 20:50
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem feltétlenül tévesztik össze a céllal mert ez a két fogalom egy dolgot is jelenthet. Az életednek az értelmét a célod adja nem? Ha nincs célod, mi értelme élni?

Az én célom az, hogy külföldön tudja dolgozni egy évet. Szeretnék felelősségteljesebbé válni és jobban megtanulni az adott nyelvet.

Neked mi? : )

2014. jún. 10. 20:55
 19/22 A kérdező kommentje:

Szerintem nem ugyan az, mert például valakinek lehet egy ember (személy) is az élete értelme, ami nem igazán lehet cél... De igazad van, egy cél is lehet az élet értelme.

Most úgy érzem, hogy nem tudom mi az én életem értelme... Sokáig azt hittem, hogy Valaki. De tévedtem! Hisz Ő elment... nincs már. És akkor ezzel értelme sincs az életelmnek? Dehogy nincs... a munkám, a hivatásom. :)

2014. jún. 10. 21:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Az élet maga.
2014. jún. 10. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!