Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy ez a helyzet nekem így nem jó?
Van egy nagyon jó barátom (én talán többet érzek, mint barátság, de ez most nem számít) és mostanában úgy érzem, hogy kezd elhanyagolni.
Kb 3 hónapja ismerjük egymást és naponta beszélgetünk facebookon (élőben sajnos nem, mert nagyon messze lakunk egymástól). Mostanában viszont mindig akad valami fontosabb dolga, ezért ritkábban beszélünk. Ez meg nekem nem jó... nagyon hiányzik esténként, mert megszoktam már, hogy beszélgetünk de az utóbbi egy-két hétben 20-30 percet kell várjak, hogy írjon valamit.
Mit tegyek most? Hogyan mondjam el, hogy nen jó ez így?
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
Ha messze laktok egymástól akkor kár erőltetni, megvan a baráti köre akikkel találkozik, akikkel megbeszélik az aktuális dolgokat.
Nekem is volt ilyen barátom akivel messze voltunk és neten tartottuk a kapcsolatot. Jókat beszélgettünk, meg tetszettünk is egymásnak, persze tudtuk, h a távolság miatt nem működhet. Szép lassan el is váltak útjaink neten is. Egyre kevesebbet érdeklődtünk egymás iránt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!