Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom élvezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom élvezni?

Figyelt kérdés
Már 1 éve nem volt kapcsolatom emiatt nem is szexeltem már azóta. Magamnak nem tudok nagyon örömet okozni akármivel csinálom nem érzem a hatását egyedül a zuhanyrózsának amikor fürdök. Valaki tudna valamit javasolni hogy élvezzem hogyha magamnak okozok örömöt? 17/L

2014. jún. 10. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
gondolj rám ahogy nyallak
2014. jún. 10. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:
ohh persze csakis :D
2014. jún. 10. 13:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Felesleges volt úgy szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy egyrészt 16 éves kis kamaszlány voltál, másrészt nem tanultad meg előtte, hogyan kell saját magadnak örömöt szerezni. Fordítva kellett volna, először megtanulni a tested működését, és később, felnőttként szexuális életet élni.

Feküdj le, és kezdd el az ujjaiddal felfedezni magad. Figyeld, hogy reagál a szervezeted. Használj síkosítót, ha jobb érzés.

Bár sajnos már kicsit későn kezdesz hozzá, 17 évesen, azért még van remény az egészséges, normális szexuális életre.

2014. jún. 10. 13:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget:)) Van benne némi igazság.
2014. jún. 10. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Még érned kell szerintem kicsit ehhez.Amikor agyilag felnősz a szexhez,menni fog.
2014. jún. 10. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt mondod, a zuhanyrózsa hatását érzed. Akkor próbáld ki azt, hogy ahol a zuhanyrózsa hatását érzed, ott finoman, óvatosan az ujjaiddal ingereld.

Egyébként volt orgazmusod a nemi együttlét alatt?

2014. jún. 10. 13:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen élveztem de csak 1 fiúval voltam szóval nem tudom mennyire élvezném mással is :/
2014. jún. 10. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
brével próbáld
2014. jún. 10. 15:38
 9/9 anonim válasza:
szerintem búza vagy
2014. jún. 15. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!