Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok, felvennétek ilyen feliratú pólót utcára?
2014. jún. 9. 21:29
11/23 anonim válasza:
kifejezi a világról alkotott képemet,és a csajozási módszeremhez is tökéletes.
12/23 anonim válasza:
egy dolog miatt nem! mert esetleg egy meleg fiú a buszon megsimítaná a térdem és a fülembe súgná h ma este a lakásán vár :D
13/23 anonim válasza:
Az előző 3 napban tuti ez lett volna rajtam :D Egy drogtanyán voltam rendezvénynek nevezik de rengeteg az ittas, részeg, bedrogozott csaj is meg a pasik is.. mindenkinek mindegy minden, atom készen volt a nép fele. Senkit se érdekelt volna, max. lett volna pár fura tekintet de legalább jót röhögtem volna :D
14/23 anonim válasza:
Soha, odafigyelek a kinézetemre!
17/23 anonim válasza:
valami olyasmit jelent "élvezem a faszt ez igaz"
18/23 anonim válasza:
élvezd az én farkam ez az igazi
19/23 anonim válasza:
Max fesztiválokon tudok elképzelni ilyen pólót...talán ott van pár részeg aki értékeli ezt a fajta humort, s jó poén lehet, de utcára nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!