Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az "elso szerelmed " keresztneve?
Figyelt kérdés
Gàbor, 16 éves voltam :)2010. jan. 2. 11:51
22/27 anonim válasza:
Zsofia, 15 eves voltam. Nagyon szeretem most is<3
23/27 anonim válasza:
Az első "szerelemem" Gergőnek hívták de ő neki egy csoporttársunk tetszett(oviban)
Az első srác akivel "jártam" 13 évesen kb Krisztián, Az első igazi nagy szerelmemet pedig Ferencnek hívták :D
24/27 anonim válasza:
Első igazi szerelmemmel 4 éve jöttünk össze, de a sok gond felőrölt minket lelkileg és tegnap kimondta, hogy legyen vége:'-(, mert így nem tud működni. Mindent megtettünk, hogy megmentsük (sokszor sírtunk is, hogy mi legyen, mert nem akarunk különválni), mert nagyon szerelmesek vagyunk még mindíg, de külső körüléméynek miatt nem tdujuk folytatni:'''-((( Így tegnap nagynehezen kimondta.... Ő is nagyon sírt, én is, de muszáj volt:( Bízom benne, hogy lesz még később belőle valami, mert egyelőre barátok lettünk. Egyébként Gyuszinak hívják és 18 évesek vagyunk
25/27 anonim válasza:
Réka...Nagyon sokat szenvedtem miatta...14 voltam.
26/27 anonim válasza:
Norbert, 9 éves voltam. Azóta is Ő a szerelmem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!