Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen fiú, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen fiú, akinek bejön az ilyen lány?

Figyelt kérdés

Mivel körülöttem minden fiú a vékony lányokat szereti el vagyok keseredve, hogy egyszer lesz-e nekem is barátom.

Nem vagyok valami nagy bulizós az alkoholt se nagyon szeretem inkább tanulok, olvasok nèha futok, úszok tornázok. Nem vagyok közvetlen tipus, de egy idő múlva fel engedek. Zöldes szemem és gesztenyebarna hajam van(kicsit világosabb árnyalatban) 160 cm magas vagyok nem vagyok se vékony se egy giruló golyó. A hajam nem hosszú a vállamtól kicsit tovább ér. Van i

olyan fiú akinek ez bejön vagy csak szimpatikus neki? (ha kérdés van akk írjátok)

2014. jún. 8. 23:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha valamit megigérek mindig betartom, nem szeretem, ha megmondják mit tegyek (a szüleimet leszámítva) úgy érzem jól magam ha teret adnak nekem és nem kételkednek bennem.
2014. jún. 9. 00:12
 12/16 anonim ***** válasza:
" úgy érzem jól magam ha teret adnak nekem és nem kételkednek bennem." ebből nekem az jön le, hogy nem vagy egy hűséges típus.
2014. jún. 9. 00:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem arra akartam célozni. Ha valakit szeretek sose csalnám meg inkább arra céloztam, hogy ne mondják meg hogy hova ne menjek. Ha kedvem van a barátaimmal tölteni az időt és nem a szerelmemmel mert pont tegnap talàlkoztunk akkor ne sértődjön meg. ( tapasztalat ból mondom)

16

2014. jún. 9. 00:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem te én vagy csak lányban :)

Örülök, hogy van egy ilyen lány itt. Komolyan. Most nem azért írok, hogy ismerkedjünk mert esélyes, hogy több100 km van közöttünk és én 8 évvel idősebb vagyok de szívesen beszélgetnék veled néha ha úgy esne. Hogyha gondolod írhatsz üzit, de én nem fogok mert nem akarok zaklatni vagy ilyesmi.

Köszi a kérdést, ezt jól esett olvasni :)

2014. jún. 9. 00:41
 15/16 anonim ***** válasza:

A külső tulajdonságaid alapján (amiket leírtál) nincs semmi kivetni való, vagy kizáró ok.

Viszont vmiért kicsit fennhéjázónak tűnsz, lehet h a valóságban nem vagy az, csak néhány mondatod alapján a fogalmazásod.

A kérdés kicsit sajnáltató (ezzel semmi gond, egy lánynál aranyos is). De az utolsó kommentednél már úgy írsz mintha a fiúk rohannának utánad "jujj tegnap beszéltem a pasimmal, ma megint találkozni akart, de én megmondtam neki h nem, mert inkább a barátaimmal töltöm az időt."

Ha eleve így kezeled ezeket a dolgokat (nem, nem azt h nem találkoztatok) hanem h ki is jelented, le is írod.

Ezt egy könyy írja:

Lehetséges h hasonló a személyiséged? :

Céltudatos vagy, sokszor előre megtervezed a dolgokat.

Próbálsz közvetlen lenni majdnem mindenkivel, bár van néhány ember akit ha nem is utálsz, de nem kedveled őket.

Jól kijössz a barátnőiddel, mindenben támogatjátok egymást. Mindig feltalálod magad bizonyos helyzetekben (mégha rosszabbul is jössz ki belőle).

[Ezeket vmilyen pszicológus könyvben találtam, és azt írja a "6/ b, c személyiségi fához" h későn érő lelkileg is és jellemeiben is. Ne kérdezd miért pont ez vagy az énse tudom....]

2014. jún. 9. 01:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Írj!
2014. jún. 9. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!