Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tapasztaltátok már, hogy egy sportos lány kisminkelve és csinosan felöltözve jobban felkelti az érdeklődéseteket, mint normál esetben?
elsőre az ugrott be, h ez a kérdés olyan, h "Tapasztaltátok már, hogy az ég kék?"
de aztán rájöttem, h a legtöbb ember pár csalódás után próbálja belőni csajok terén azt a szintet amit ő maga is képvisel. tehát egy átlagos srác az átlagos csajokra nyomul, olyannyira, h már csak azok érdeklik. és mivel a sminkelt csajok egy kis ügyességgel könnyen jobban nézhetnek ki, mint az átlag, ettől persze az önbizalmuk megnő, ezért ezeket a csajokat ezek a srácok hanyagolják.
de sztem az emberek többségére nem ez a jellemző. egy bizonyos kor felett (18-20) már inkább bejön az embereknek ha egy nő nőies, csinos, ad magára.
mint ahogy én is, ha tornacipőben, kapucinis pulcsiban, végigmegyek a városon senki nem néz meg, de ha felveszek egy inget, zakót, jobb cipőt, normális a hajam akkor tökre bámulnak a csajok :D szóval, sztem minimum képmutatás lenne, ha azt mondanánk, h nem fontos a külső...
múltkor álltam a villamoson, jött egy igazi p#cs@. ott bámultam, pedig elég látványos hibái voltak.. nem is tetszett..
leszállt.
nézelődök tovább... mindvégig egy olyan nő állt mellette aki az első látásra azonnal nagyon megtetszett, elképesztő szép volt.. és gyakorlatilag nem vettem észre a hülye ... miatt, pedig egymás mellett álltak kb fél méterrel.. ez most történt a héten, nem okító jelleggel írom, csak mint általános tapasztalatot, sokat számít sajnos a ruha ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!