Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ennek a lanynak a laba? Nagyon vekony?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jún. 7. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

21f

2014. jún. 8. 12:12
 12/17 anonim ***** válasza:
7%

Ki gondolná? Nem is érnek össze a lábai és mégsem vékony :D legalábbis szerintem elég vastag. A nagyon vékonyhoz köze sincs, nekem nem tetszik. Amúgy az alakod is elég érdekes, olyan egybealak :/

Valószínű a láb is görbe, azért ilyen

Tehát szerintem: vastag és csúnya

2014. jún. 9. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik.

F

2014. jún. 18. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:
hat en lany vagyok, szoval lehet a velemenyem nem szamit, de szerintem teljesen jok ezek a labak, nem tul vekonyak! legalabbis en ismerek olyat, akinek a terde vastagabb a combjanak a legvastagabb reszenel, pedig szegeny annyit zabal, mint egy diszno, csak olyan anyagcsereje van, hogy hudejo:DDD
2014. jún. 23. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:

12-es ne haragudj, de nagyon bunkó vagy, és vak is.

Szerintem szépek a lábaid, se nem túl vékony se nem vastag, tehát pont jó :)

2014. jún. 25. 01:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem szépek:D
2014. jún. 25. 01:50
 17/17 anonim ***** válasza:
kicsit sem izmos, undorito. szedjél magadra izmot, és szebb lesz
2014. jún. 25. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!