Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők Maslow-féle szükségletpi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők Maslow-féle szükségletpiramisának legalján is ott van a szex vagy csak a férfiaknál van így?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 7. 21:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

# 5:

Attól függetlenül még az önkielégítés megöli a szex iránti vágyat. Különben miért recskázna szinte minden kandúr naponta?

2014. jún. 7. 23:43
 12/20 A kérdező kommentje:
Vagyis kijelenthetjük, hogy a nőknek abszolút nem szükséglet a szex.
2014. jún. 8. 09:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek. Nekem eléggé.
2014. jún. 8. 12:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szükséges. Nőknél is ugyanúgy van.
2014. jún. 8. 13:01
 15/20 anonim ***** válasza:
amikor mi tanultuk, akkor nem volt ott a szex...
2014. jún. 8. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:

# 11 De biztosan alapszükséglet az, ami egy farokveréstől elmúlik?

Éhes vagyok, kiverem, és hirtelen többé nem vagyok éhes?

2014. jún. 8. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél így van.
2014. jún. 10. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:

Ha így lenne, külön rajzoltak volna férfi meg női piramist.

Van, akinek nagyon fontos a szex, van, akinek nem annyira, van, akinek egyáltalán nem, ez nem azon múlik, hogy milyen nemű.

Sok olyan embert láttam, akinek nincs vagy rossz a szexuális élete, pedig igénye volna rá, így hát nem is boldog maradéktalanul, férfiban is és nőben is.

2014. jún. 21. 08:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez a piramis egy cseszett nagy... illetve nem, de hogy a szex nem ott van, az is hót' ziher. Vegyük például az aszexuális embereket. Na, ha az első szint az életszükséglet (márpedig úgy látom, az), bukott az egész mutatvány.

Tehát: a szex nem életszükséglet.

2014. aug. 29. 19:42
 20/20 Költőnő? ***** válasza:
Nem tenném éppen a kajával meg a többivel egyenértékűvé, de nekem spec napi szinten fontos.
2014. aug. 30. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!