Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők Maslow-féle szükségletpiramisának legalján is ott van a szex vagy csak a férfiaknál van így?
# 5:
Attól függetlenül még az önkielégítés megöli a szex iránti vágyat. Különben miért recskázna szinte minden kandúr naponta?
# 11 De biztosan alapszükséglet az, ami egy farokveréstől elmúlik?
Éhes vagyok, kiverem, és hirtelen többé nem vagyok éhes?
Ha így lenne, külön rajzoltak volna férfi meg női piramist.
Van, akinek nagyon fontos a szex, van, akinek nem annyira, van, akinek egyáltalán nem, ez nem azon múlik, hogy milyen nemű.
Sok olyan embert láttam, akinek nincs vagy rossz a szexuális élete, pedig igénye volna rá, így hát nem is boldog maradéktalanul, férfiban is és nőben is.
Ez a piramis egy cseszett nagy... illetve nem, de hogy a szex nem ott van, az is hót' ziher. Vegyük például az aszexuális embereket. Na, ha az első szint az életszükséglet (márpedig úgy látom, az), bukott az egész mutatvány.
Tehát: a szex nem életszükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!