Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy a barátom folyton azt mondja, hogy nagy a hasam? (többi lent)
Figyelt kérdés
49 kg vagyok, reggel mikor felkelek tök lapos a hasam de napközben kicsit felpuffad ami amúgy normális lenne, csak mivel én vékony vagyok ezért lehet jobban látszik. És ilyenkor mindig szól a barátom h van egy kis hasam, úgy mondja mintha kövér lennék. Pedig szerintem így sem vagyok valami kövér csak már zavar, hogy folyton ezt hozza fel. Mindig mondja, hogy edzenem kéne különben elhízok (?). Szerintetek tényleg igaza van és fogyóznom kéne?2014. jún. 7. 19:56
11/13 anonim válasza:
ha inkább romantikus alkat akkor úgy mondja igen, de ha nem annyira romantikus akkor inkább piszkálódással fejezi ki, hogy mit figyel rajtad, és nehezebb különbséget tenni a tetszés és a nem tetszés kifejezés között, nem ismerem szóval nem tudom pontosan ezzel mit akar kifejezni, de te rájöhetsz :)
21F
#8-as voltam
12/13 anonim válasza:
ha tetszene neki azt m ondaná édes, cuki husi
13/13 anonim válasza:
Lehet, hogy magában bizonytalan, benned meg keresi a hibát, hogy miért nem vagy tökéletes. Nincs igaza, kétlem, hogy ő egy kigyúrt állat, nyugodtan visszaszólhatsz neki, hogy először talán nézzen magára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!