Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírnátok milyen volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírnátok milyen volt az első csókotok?

Figyelt kérdés

Olyan jó ezeket olvasni...:)

Írhatnátok jó néhány sort. ( helyszín, kor,..... és nagyon részletesen) köszi!!!

2014. jún. 7. 17:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te is ilyenekre szoktad kiverni?
2014. jún. 7. 19:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Mi van?? :D nem én lány vagyok
2014. jún. 7. 22:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Akármilyen hülyén hangzik is, nekem minden egy éjszaka alatt történt :) az első csók(csókok) is meg a szüzesség elvesztése is, nagyon sokáig flörtöltünk egy sráccal és éreztem, hogy nagyon kíván már. Életem egyik legjobb éjszakája volt :) 18/L
2014. jún. 8. 13:15
 14/17 anonim válasza:
10 éves voltam.., a keresztanyukám unokazesója kergetett engem majd egy keritesnél bekerített(játékból) aztán közeledett és összeért a szánk ,de véletlen és megpuszilt..nagyon romantikus volt a sulimk udvarán
2014. jún. 8. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon jó volt. Pont 1 hete történt hogy elmentem randizni egy sráccal és mivel távkapcsolat a miénk nagyon örültünk hogy végre egymás karjaiban lehetünk :) Teljesen olyan volt mint a filmekben!!! Mikor odaértem ő pont olvasott egy táblát és én azt mondtam: Sokat késtem?? :) Elindultunk egymás felé elmosolyodott mikor odaértünk egymáshoz megöleltük nagyon szorosan egymást én felnéztem rá (1 fejjel magasabb tőlem) és ő megcsókolt!!!! :)

Nagyon isteni volt!!!

2014. jún. 10. 16:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Utcsó vagyok 13L ;)
2014. jún. 10. 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:
15 voltam és egy buliban volt. Nagyon vicces volt. Egy baráti buli volt ami kicsit nagyobbra sikeredett mint terveztük mert meghívtunk egy csajt aki ha buliba megy akkor több mint 20 főt biztos hoz magával, így sokan voltunk. Nagyon sokat beszélgettem egy fiú sulis társammal. az asztal mellett álltunk amikor ő mögém nyúlt hogy elvegyen valamit az asztalról és közelebb került hozzám az arca na erre a barátnőm megragadta az alkalmat, besegített és meglökött úgy hogy a fiú szájához ért a szám. gyorsan felegyenesedtem és bocsánatot kértem mire ő mondta hogy ez nem zavarta és tulajdonképpen jól is esett neki... itt csendben maradtunk pár pillanatig mire ő hevesen a számnak esett aminek következtében magamra öntöttem a kezemben lévő üditőt viszont aznap este sokat csókoloztunk még ;)
2014. jún. 23. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!