Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha megismernél egy fiút random az utcán, vagy egy plázában és tetszene is, elkezdenél vele randizni, jól éreznétek magatok, talán már belé is szeretnél volna, de kiderülne, hogy valójában csóró,8 általánosa van és még munkája sincs?
1. fejbe lőném magam mivel nem vagyok meleg :D
viccet félretéve...ha lány lenne az esetemben az illető...
ha mind2-en szeretjük egymást és tényleg fontosak vagyunk egymásnak akkor simán összejönnék vele, nem a papír számít meg a lexikális tudás! ne legyen sötét de nem érdekel ha a másodfokú egyenlet megoldóképletét nem tudja! legyen egy általános tudása, legyen okos (nem iskolai okosság!) de ami igazából számít az hogy legyenek céljai amiket meg is akar valósítani, legyenek meg azok a belső tulajdonságai amiket szerethetek...8 általánossal nem könnyű munkát találni, de pl nagyon sok "nagy koponya" ott hagyta az iskolát és sokkal többet adott a világnak mint a diplomások nagy része! szerintem ha nektek megfelel a kapcsolat akkor beszéljétek meg ki mit szeretne a jövőben és döntsetek aszerint!
# 8:
Kb egyszerre írtuk és szerintem meg így van. A butább emberek nem tudnak annyira átfogó képet alkotni a körülöttük lévő világból, mint az értelmesebb társaik.
Nézz meg egy Fidesz vagy MSZP nagygyűlést és látni fogod, hogy miről beszélek. Én pedig irigylem őket, hogy élhetnek a boldog tudatlanságban...
# 14:
Vannak ilyen csodabogarak. Szüleim is "csak" szakmunkások, de bőven verik műveltségben a diplomás társaikat... Csak hát mindkettő szülő esetében megvolt az oka annak, hogy miért nem tanulhattak tovább/olyan helyen, ahol szerettek volna.
Gondolom ennél a srácnál is hasonló a helyzet.
# 17:
Én sem hasra ütés után írtam. De jó, legyen igazad...
#14-es válaszra reagálva:
akkor szerintem nem probléma a végzettsége vagy, hogy éppen nem talál munkát, talán pont rád van szüksége hogy elinduljon az élete pozitív irányba! tehát lehet rajtad áll mind2-tök boldogsága! ebben te döntesz, sok sikert és sok boldogságot akár vele akár nélküle :)
#13-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!