Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő, barátnő, feleség belemenne ilyenbe? Extrém fürdetés
Figyelt kérdés
Még nem volt olyan barátnőm, akivel ezt szóba hozzam, hogy kipróbáljuk. Nem neki kéne fürödnie magától, hanem én fürdetném meg, de nem akárhogy. A kádban befogná az orrát, elmerülne a víz alatt, lábát kinyújtaná a víz fölé, így mosnám meg a lábát. Vagy hasra feküdne a víz alatt, így a fenekét mosnám meg. Úgy forgolódna a víz alatt, hogy mindenhol hozzá férjek és beszappanozhassam.
Tetszene a nőknek, ha a pasijuk így fürdetné meg őket, vagy inkább agybajt kapnának ettől? Aki válaszol, írhat életkort is.
2014. jún. 7. 11:59
11/13 anonim válasza:
Én sem szeretném hogy a párom bejöjjön amikor fürdöm, ezért zárom az ajtót... Viszont az együtt fürdésben benne vagyok, szinte bármikor. Azért lenne kellemetlen ha bejön a párom mert mi sokat análozunk és ha épp kimosnám magamat, sztem ő sem szeretné látni.
12/13 anonim válasza:
Én csak azt nem értem miért lényeg hogy a feje víz alatt legyen?
13/13 anonim válasza:
megfürdettél már valakit azóta?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!