Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak megfektetni akar, vagy ha ennyit "várt rám" akkor többet is?
Van egy fiú, akivel 3 hónapja ismerkedünk. Sajnos én eddig külföldön tanultam, szóval javarészt facebook, skype, telegonálás volt, húsvétkor voltam itthon, akkor találkoztunk készer. Most július végén megyek haza, már nem is fogok visszajönni. Úgy beszéltük meg, ha otthon leszek, és több időnk lesz egymásra, akkor bármi lehet ebből, viszont nem mondjuk meg egymásnak, ki mit csináljon ilyen téren, ha addig akármelyikünknek jön valaki, akiről úgy gondoljuk, akár az igazi is lehet, akkor ennyi, tehát nem zárkózunk el a lehetőségektől, ugyan nem ismerkedünk célzottan, de ha jönnie kell, akkor jöjjön. Pont ma este (is) beszéltük, hogy milyen jó lesz már együtt, nem fog tudni betelni velem, alig várja, hogy megérintsen, megcsókoljon, érezzen engem és az illatom, hogy megtapasztalja, milyen is együtt. Elég bizakodóan áll hozzá. Aztán egyszer csak megkérdezte, hogy kavartam/randiztam-e valakivel mostanában. Őszintén válaszoltam, hogy nem. Tulajdonképp nincs is rá igényem, mert én tényleg hiszek ebben (ezt nem írtam neki). Én is megkérdeztem tőle, mondtam is, hogy őszintén válaszoljon, nem fogok rá negatívan reagálni, elvégre nincs jogom rá. Azt mondta, hogy nem. Erre én jeleztem a meglepettségem (elég jó pasi, humoros is, okos is, laza, sok lánynak kellene, ebben biztos vagyok, ha elmegy valahová, pl koncertre, mindig írja másnap, hogy milyen csajok hogy próbálkoztak be nála). Erre azt írta, hogy: eddig kibírtam, mostmár megvárlak. Szerintetek csak szexre kellenék neki, és tényleg várt volna rám 3 hónapot+ a következő egyet július elejéig, vagy ő is úgy gondolja, ebből komoly is lehetne? Köszi!
21l 28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!