Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy lánynak kicsit lóg a cicije?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, csúnyának tartom magam, hiába mondják mások, hogy szép vagyok. Na mind1, nem is eza lényeg. Tehát sokat edzek, odafigyelek magamra (nem vagyok plázacica ettől), és nincs gond a testemmel de kicsit lóg a. mellem. Használok rá krémet, ami használ kicsit, illetve edzem rá. Tehát nem nagyon lógós mellről van szó, csak egyszerűen nem feszes. Mit tehetek még ellene? :/2014. jún. 6. 22:15
3/7 anonim válasza:
semmit
ne foglalkozz velük
imádni fogják a pasik hidd el a többi alkatrészeddel együtt
4/7 anonim válasza:
nekem az arc és a belső tulajdonságok számítanak főleg, amikor számít a mell akkor úgyis az összhang a lényeg meg a hangulat, de más pasiknak ott vannak az ösztöneik amik miatt úgysem foglalkoznak ezzel a "hibával" és ha elfogadod a tested akkor a kisugárzásodból ez érezhető lesz és más is elfogadja főleg ha szeret
21F
5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként viszonylag nagy melleim vannak, nem tudok mit csinálni vele :/
2014. jún. 6. 22:24
6/7 anonim válasza:
Sok srác imádja a nagy melleket, ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!