Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik fiú-lány barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik fiú-lány barátság? Aki szerint nem mennyi idő után kezd el az egyik fél többet érezni barátságnál?

Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 19:53
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nekem 6 éves korom óta van egy fiú barátom, aki már olyan mintha a testvérem lenne, nagyon szeretem de csak barátilag(vagy inkább testvérileg) és ezzel ő is így van. Úgyhogy szerintem igen, létezik.
2014. jún. 7. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik sokan nem alkalmasak rá, a válaszokból is kitűnik, de létezik.

A legjobb fiúbarátom 10 éve az. Nem vagyunk egymás esetei (egyáltalán nem!!!), nem lett egyikünk se szerelmes a másikba (rajta nagyon látszik, ha szerelmes, szóval nem csak beképzelem), őszinték vagyunk egymáshoz, és ismerjük egymást ahhoz már réges-régóta igen jól, hogy totál nem működne köztünk semmi több. Fel se merülne egyikünkben sem, nagyon abszurd gondolat. A barátság remekül működik (barátság, nem haverság).

2014. jún. 24. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Most az, hogy valakinek megalapozott véleménye van a dolgokról, nem jelenti azt, hogy alkalmatlan lenne rá.

A másik meg, hogy nem értem miért tekinted lezártnak az ügyet. 10 éve vagytok barátok, ez sem garancia semmire. Nincs semmiféle határ, hogy pl.: 2 év után már úgysem lehet több. Nem egy történetet lehetett már hallani, ahol a felek évtizedek után, idősebb korukra jöttek össze, vagy kezdett el valamelyikőjük többet érezni, akármennyire is elképzelhetetlennek tűnik.

2014. jún. 24. 23:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Tényleg teljesen kizárt.

Részemről mindenképp.

2014. jún. 25. 00:55
 15/15 anonim válasza:
Nem letezik :// tapasztatbol mondom.a fiu lany baratsag eloszor tok jo,aztan szep lassan megoli az egyik felt.
2014. júl. 17. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!