Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak egy fajta pasik jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy fajta pasik jönnek be, lehet ezen változtatni?

Figyelt kérdés
Oda vagyok a kreol bőrű, fekete/sötétbarna hajú pasikért és semmilyen más fajta pasihoz nem vonzódok szexuálisan. Ez ellen lehet valamit tenni? Mert így elég nehéz társat találni.

2014. jún. 6. 17:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem is főleg az ilyen pasik jönnek be.Szerintem ezen nem nagyon lehet változtatni.De miért is kéne?!
2014. jún. 6. 17:51
 12/12 anonim ***** válasza:

ugyan ilyen az esetem mint neked. nalam szokek kek szemuek szoba sem johetnek.DE CIGANYOK SEM.

le lehet pontozni.de en igannnyal nem jonnek ossze.eddigi partnereim osszes kreol boru magas fekete hajuak voltak.es a ferjem is az. Mashoz nem tudok vonzodni. Nekem bevallt.es igy jo.

2014. jún. 7. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!