Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy izgassam fel szolídan filmnézés közben? :D
Már kétszer is volt olyan, hogy filmnézés közben hozzám bújt, átkarolt, és simogatta az oldalamat, a csípőmet, hasamat. Én erre nem tudok mit lépni, max hogy én meg elkezdek játszadozni a kezével (amivel ő engem simogat)-pl. simogatom az ujjait, összefűzöm vele az ujjaimat, meg ilyenek:D. Pls adjatok valami ötletet, hogy mit csinálhatnék ami azért még szolíd, mert nem régóta járunk, de azért szeretném, hogy érezze szeretem, és hogy neki is jó legyen, mert én nagyon élvezem mikor simogat.:D Szal mit tudnék csinálni amialatt ő simogatja a csípőmet?:) Hogy izgathatnám fel egy picit?
16/L
Mi a barátommal csikizni szoktuk egymást,meg "verekedni".Ez mindig beválik.:)
L/18
ez pont elég ha nem akartok továbbmenni, hidd el élvezi nagyon hogy veled lehet, és hogy játszol a kezével. meg ha fogjátok egymás kezét és simogatjátok, szal nem csak úgy mereven fogjátok, az bőven elég, nagyon jó tud lenni.
na hogy ebbe belegondoltam kicsit meg is könnyeztem :( nem lehetek vele és nem karolhatom át és nem bújhatok hozzá és nem simogathatom :'''(
simogasd a hasát, mellkasát, vagy akár az arcát is:)
ja és ne siessétek el a dolgokat. Hidd el annál jobb lesz a későbbiekben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!