Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tényleg igy gondolkoztok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg igy gondolkoztok?

Figyelt kérdés

Tegnap hallotam csajokat dumalni,egy azt mondta : Jobb BMW-ben szomorunak lenni,mint a villamoson vidamnak lenni.

Ugye ez csak egy buta lány volt?

2014. jún. 5. 23:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A selejtese biztos.
2014. jún. 5. 23:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Sajnos van akinél nincs sok értékelni való a szép autón kívül, de nem így gondolkodunk.

Bár szomorúságon könnyebben változtatsz minthogy annyit keress, hogy jó autód legyen. :D

2014. jún. 6. 00:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Most mindenki érettségizzen újra, takarodjon főiskolára. Legyetek középvezetők, majd felső vezetők! Vegyetek egy jó mömöst, és lehet pöffeszkedni! És akkor miért vagy szar ember? Semmiért, mert a saját pénzedből van a bömös nem anyádéból és nem is loptad rá a pénzt. Minden reggel érdemes lesz felkelni h vezethessétek.
2014. jún. 6. 00:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Erre hajazó gondolat szerepelt egy filmben, amit néha idézek, mikor iróniával gondolok arra, hogy feláldozom az egészségemet is akár, hogy diplomám legyen, szóval hogy normális anyagi helyzetem legyen. És akkor "BMW-ben fogok sírni". De ez csak irónia. Nem voltam ott, nem tudom, hogy milyen hangnemben mondta a lány, amit mondott.

Sokkal szívesebben vagyok "vidám a villamoson" (ami környezetkímélőbb).

2014. jún. 6. 02:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt bmw-s pasim, sot még csak gazdag sem. A mostani sem az, mégis nagyon boldogok vagyunk. Ez buta gondolkodás. Én inkább szívbol nevetgélek a párommal a villamoson minthogy egy gazdag bmw-s csávó kurv.ja legyek.
2014. jún. 6. 07:24
 16/19 anonim ***** válasza:

9-esnek igaza van. 26 éves nő vagyok és a villamost most fogom bringára cserélni. :-/ persze azért télen jó lesz a villamos is.

Egyébként több idióta kérdés is van itt gyakorin fiúcskáktól, most akkor mi is kérdezzük meg? SZVSZ a csajok csak poénkodhattak...

2014. jún. 6. 09:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát én nem így gondolkodok, de mindenhol vannak felszínes emberek :)
2014. jún. 6. 12:08
 18/19 anonim válasza:
Miért nem basztad pofán a csajt?
2014. jún. 6. 13:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok.

Én személy szerint nem osztom a véleményüket.

2014. jún. 6. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!