Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már azt jelenti, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már azt jelenti, hogy megcsaltam? 14/F

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki 15 éves, és fél éve vagyunk együtt.

Viszont tegnap este voltam egy házibuliban, és összeismerkedtem egy csajjal, aki 16 éves.

Kicsit be voltunk rúgva, és éjfél után kimentünk a WC-re, és ott bekapta a farkam. Most ez megcsalásnak számít? Mert ha a barátnőm fülébe jut, biztos ki fog akadni :S

Légyszi segítsetek!

2010. jan. 1. 15:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
82%
hát ez tuti hogy az!!! ha meg TE nem mondod el a barátnődnek, akkor nem is érdemelsz meg barátnőt!
2010. jan. 1. 15:44
 2/27 anonim ***** válasza:
79%
Hát azt nem tudom, hogy ez megcsalásnak számít-e, de ha én ezt megtudnám a barátnőd helyébe, akkor repülnél!!!
2010. jan. 1. 15:45
 3/27 anonim ***** válasza:
77%
megcsaltad! Szörnyű, méghozzá egy ilyen könnyűvérű libával, ez nagyon megalázó a barátnődre nézve!
2010. jan. 1. 15:45
 4/27 anonim ***** válasza:
55%
Be voltatok rugva.De te akkartad hogy bekapja mert ha csak rádmázott ilyen állapotba akkor nem annyira számít megcsalásnak.
2010. jan. 1. 15:46
 5/27 anonim ***** válasza:
67%
A megcsalás gondolatban kezdődik. Ha nem érzel bűntudatot, megcsaltad, ha érzel, de szerinted nem számít, megcsaltad. Ha most magadat tartod a legundorítóbb alaknak a világon, akkor megbocsájtható (de ezt már az asszonypajtás dönti el).
2010. jan. 1. 15:47
 6/27 anonim ***** válasza:
90%
Clinton elnöksége óta tudjuk, h az orális szex nem számít szexnek. :)
2010. jan. 1. 15:50
 7/27 anonim ***** válasza:
25%
Megcsaltad az tény. De el ne mondd a barátnődnek mert akkor baj lesz. Reménykedj, hogy ne tudja meg!
2010. jan. 1. 16:02
 8/27 A kérdező kommentje:

Egyébként a legjobban Ő akarta, hogy megtörténjen...

Amikor ültünk a kanapén, 2-szer is smaciztunk, és akkor semmire se tudtam gondolni. Csak amikor délután felkeltem, akkor gondoltam végig hogy mégis mi történt.

2010. jan. 1. 16:06
 9/27 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg mond el a barátnődnek. Ha igazán szereted, megérdemli az igazságot. Amúgy pedig ha nem is akartad nagyon, akkor is hagytad magad, de mivel nem voltál józan (14 évesen, persze nembaj én is 14 vok és néha én is iszom, de ritkán :P) Remélem megbocsájt neked, de hát gondolom ő nem szokott veled ilyet tenni és ezért nem ellenkeztél, ha ez így van a csajod is hibás egy nagyon kicsit, de te is egy kicsit az vagy :p
2010. jan. 1. 16:12
 10/27 A kérdező kommentje:
A csajom nem hibás, mivel már lefeküdtem vele, és Ő is csinálta már nekem...
2010. jan. 1. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!