Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normális életfelfogású, kedves, őszinte lányra lenne szükségem, hol találhatnék ilyen lányt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 22:53
11/14 anonim válasza:
Nem beszólni akartam, hanem tényleg hasznos és jó hely.
12/14 A kérdező kommentje:
kedves Zsanett, tudom, és megnyugtatlak: 2 idegennyelvet beszélek anyanyelvi szinten, plusz a magyart, szóval tudom, hogy jó hely....
2014. jún. 4. 23:19
13/14 anonim válasza:
Akkor ideje nekifutni a kínainak.
14/14 anonim válasza:
Kedves válaszoló, a kérdésedre én is szeretném tudni a választ. #5-ös írta, hogy a barátnői meg pont ebben a helyzetben vannak csak lányként. #8-as is írta. De ti hol vagytok? Vagy mi bújtunk el ennyire?
Mondjuk én igen.. sajnos. Nem valami központi hely ahol vagyok és tudom, hogy ez is számít sokat. Aki városon lakik annak könnyebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!