Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen büntetést szabjak ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen büntetést szabjak ki magamnnak, ha mégegyszer megnézem az exem profilját? Mit csináljak, hogy ne érezzek késztetést erre?

Figyelt kérdés

Egy hónapja elég csúnya vége lett(nem megcsalás)de sikerült megutálnom. Meg mindig mérges vagyok rá. Próbálok felejteni,keresem az élet apro örömeit,1-1 napra mindig nagyon jól vagyok,de aztán eszembe jut és nem tudom megállni,hogy ne nézzem meg a profilját amit már amugy kitöröltem. Megnézem az új képeit,többször látom,hogy nyal neki az egyik lany aki a kapcsolat alatt is nyomúlt. Ilyenkor megint nagyon szomorú leszek egy időre.

Mit csinaljak,hogy teljesen kiverjem a fejembol és ne akarjam megnézni? Első komoly másfél éves kapcsolatom volt.17 l.

Kérlek csak nnormális válaszokat!(bocsi ha rosszul irtam,telefonról kuldtem)

2014. jún. 4. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Orálisan ki kell elégítened engem minden egyes alkalommal.
2014. jún. 4. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem ehet csokit a héten, nem sörözhetsz ha megnézed.
2014. jún. 4. 22:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Blokkold valahogy a böngésződben a profilját.
 4/8 anonim ***** válasza:
*ehetsz
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaj..xd
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha kényes vagy az alakodra, akkor minden ilyen alkalom után egy tábla csoki :D Amúgy szerintem büntetéssel sem nagyon működne. Inkább próbáld valahogy elejét venni a dolognak. Esetleg beszélj vele, és kérd meg, hogy tiltson le.
2014. jún. 4. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is letöröltem az exemet és sokkal jobb azóta, nem is nézegetem az adatlapját, pedig nagyon sokat jelentett nekem. Szerintem tiltsd le és keress magadnak más "kiszemeltet". 17/L
2014. jún. 4. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen álld meg. Néha önuralmat kell tanusíani,persze tudom,nem megy... Persze,mert nem is akarod.
2014. jún. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!