Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy a nő akármikor mondhatja, hogy nem akar szexelni és ezt szó nélkül el kell fogadni, viszont ha a pasi nem akar, akkor az meg főbenjáró bűn?
Figyelt kérdés
2014. jún. 4. 19:34
2/10 anonim válasza:
Kettős mérce.
Mindig is létezett, létezik, és létezni is fog.
3/10 anonim válasza:
minden lányban/nőben úgy vagyunk elkódolva, hogy mindig sexet akarnuk mindenkor...
4/10 A kérdező kommentje:
dt50
nagyon hihető, persze
2014. jún. 4. 19:38
5/10 anonim válasza:
lány létemre folyamatosan tudnék dugni, de mindig megértően fogadtam, ha a párom épp fáradt vagy ilyesmi...
Nem tudom honnan vetted ezt az oltári baromságot, amit a kérdésben állítasz.
6/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem baromság
2014. jún. 4. 19:42
7/10 anonim válasza:
Értem. Veled előfordult ezért minden nő ezt csinálja. De, ez pont úgy hangzik, mint ha baromság lenne.
8/10 anonim válasza:
mert ahhoz vagyunk szokva hogy a pasi aki szeret minket allandoan kivan is. szerintem hulyeseg ez ha vegiggondolom hisz egy ferfi is lehet faradt. de en is furan neznek egy sracra aki azt mondja hogy most nincs kedve hozzam. bantana az onerzetem. valoszinuleg ez abbol fakad hogy a nok azt hiszik hogy a ferfiaknak allandoan csak a szexen jar az esze
10/10 anonim válasza:
Hogyha a csajod nemfogadja el hogy nem akarsz baszni,menj oda hozzá és erőszakold meg..xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!