Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Halálosan belezúgtam apám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halálosan belezúgtam apám haverjába. A gond csak az, hogy 40 évvel idősebb nálam, és ha ez kiderül apám megöl és a haverját is. Beteg vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2014. jún. 4. 17:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Sürgősen tedd helyre magadban, hogy ez ideglenes rövidzárlat és semmi több. Hidd el nagyon nem jó vége lenne ha több is lenne köztetek. Apád teljes joggal, akadna ki.

Én távol maradnék tőle a helyedben de te tudod ez mennyire kivitelezhető és hogy egyáltalán akarod-e.

2014. jún. 4. 18:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Meghalok érte! Szenvedek ha nincs itt, és róla álmodozom minden percben. Próbáltam elfelejteni, de akkor újra jön látom, ahogy rám néz, és minden kezdődik előröl. ja és mostanában sokkal többet jön hozzánk mint régen.
2014. jún. 4. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Felejtsd el nem éri meg én is voltam és vagyok is mostanában így. Nekem is megtetszett egy felnőtt férfi mert olyan lehengerlő a stílusa igazi személyisége van, határozott meg minden ami férfias az pont ő! De úgy sem kaphatom meg. Szenvedtem én is de már jobb hogy nem látom mostanában .

Szerintem ne találkozz vele túl sűrűn, úgy könnyebben lankad a vágy is iránta.

2014. jún. 4. 19:44
 14/20 anonim ***** válasza:
21%
Igen, egy beteg apakoplexusos kis pics@a vagy , aki jó dolgában nem tudja mit csináljon, és nyugdíjas pasik farkát szopja. Remélem kiderül, és apád agyonüt. (én megtenném)
2014. jún. 4. 20:17
 15/20 A kérdező kommentje:
te utolsó genyó remélem téged is agyonbasz a 220w
2014. jún. 4. 20:39
 16/20 anonim ***** válasza:
40%
Látom az öntudatod nagyobb mint az eszed....pfff......
2014. jún. 4. 20:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Meghalsz a nagy fenéket. Kihevered, de számos kérdés van ebben a témában olvass utána. Rengeteg ésszerű érv szól az ellen hogy ennyivel idősebb pasival kavarj.

Ha csal belegondolsz is mit akarsz kihozni? Kapcsolatot? Szerinted komolyan venne? Plusz nekem az is visszásnak hat hogy a pasi a haverja lányát kezelgeti, (úgy hogy a haver - vagyis az apád - igencsak ellene lenne ha tudná) milyen barát az ilyen? Szerinted jó ember?

Szerinted tervezne hosszútávra veled? Ha meg nem és te se látsz se hallasz a szerelemtől megelégednél egy szexkapcsolattal? (max. azt tartom elképzelhetőnek, hogy akar tőled) vagy beállsz másodhegedűsnek a felesége/barátnője mögé (nem derült ki van-e neki). Használd már az eszedet egy kicsit.

2014. jún. 4. 23:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Na, tart még a szerelem?
2014. szept. 26. 14:24
 19/20 anonim ***** válasza:
38%

Biztosan nagyon szexi!

(bankszámlája, és autója van) :-)

2016. febr. 15. 17:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia, most így 4 év után megkérdezhetem lett-e köztetek valami?
2018. dec. 31. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!