Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halálosan belezúgtam apám haverjába. A gond csak az, hogy 40 évvel idősebb nálam, és ha ez kiderül apám megöl és a haverját is. Beteg vagyok? Mit tegyek?
Sürgősen tedd helyre magadban, hogy ez ideglenes rövidzárlat és semmi több. Hidd el nagyon nem jó vége lenne ha több is lenne köztetek. Apád teljes joggal, akadna ki.
Én távol maradnék tőle a helyedben de te tudod ez mennyire kivitelezhető és hogy egyáltalán akarod-e.
Felejtsd el nem éri meg én is voltam és vagyok is mostanában így. Nekem is megtetszett egy felnőtt férfi mert olyan lehengerlő a stílusa igazi személyisége van, határozott meg minden ami férfias az pont ő! De úgy sem kaphatom meg. Szenvedtem én is de már jobb hogy nem látom mostanában .
Szerintem ne találkozz vele túl sűrűn, úgy könnyebben lankad a vágy is iránta.
Meghalsz a nagy fenéket. Kihevered, de számos kérdés van ebben a témában olvass utána. Rengeteg ésszerű érv szól az ellen hogy ennyivel idősebb pasival kavarj.
Ha csal belegondolsz is mit akarsz kihozni? Kapcsolatot? Szerinted komolyan venne? Plusz nekem az is visszásnak hat hogy a pasi a haverja lányát kezelgeti, (úgy hogy a haver - vagyis az apád - igencsak ellene lenne ha tudná) milyen barát az ilyen? Szerinted jó ember?
Szerinted tervezne hosszútávra veled? Ha meg nem és te se látsz se hallasz a szerelemtől megelégednél egy szexkapcsolattal? (max. azt tartom elképzelhetőnek, hogy akar tőled) vagy beállsz másodhegedűsnek a felesége/barátnője mögé (nem derült ki van-e neki). Használd már az eszedet egy kicsit.
Biztosan nagyon szexi!
(bankszámlája, és autója van) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!