Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvasok egy fórumot, és tele van mellplasztikás
lányokkal. Tényleg ennyi van már, és nekem műtét
nélküli, nem tökéletes mellűként esélyem se lesz
pasinál?
#12-es vagyok
ha csak a szex a lényeg akkor tényleg jobb egy olyan mell ami a "kedvenc" forma, méret
de ha egy tartós kapcsolatról van szó és nem tetszik akkor mondjuk inkább elfogadható hibának, de nem hiszem hogy ha tényleg jó egy kapcsolat akkor ez adhat okot a szakításra!
2014. jún. 4. 13:02
22/27 A kérdező kommentje:
Tegyük fel elfogadja, mert jó a szex...egyáltalán hogy tud így jó lenni a szex, kémia, bármi, hogy van hibám, ami lelombozhatja?...
szerinted az álmokon és a filmeken kívül van bárhol is tökéletes ember? te sem vagy az, én sem vagyok az, senki sem az! mindenkinek meg kell találnia azt akit szeret akit elfogad olyannak amilyen és aki ugyanígy érez iránta! lehetnek neked "tökéletes" melleid ha nem tudsz szeretet adni, nem tudsz senkit megtartani hosszútávon
lehetnek neked olyan melleid amilyenek ha te magad elbűvölöd a párod akkor ragaszkodni fog hozzád
hidd el egy párkapcsolat nem azon múlik hogy milyen a melled! sőt lehet a párod nem is hibának látja hanem pont ezt szereti :) különbözőek vagyunk mást és mást szeretünk, biztos vagyok benne hogy téged is tud valaki úgy szeretni ahogy vagy
2014. jún. 4. 13:40
2014. jún. 4. 13:41
25/27 A kérdező kommentje:
persze..
de vannak tökéletes emberek, láttam már ilyeneket, élőben is...ezért is érzem magam rosszabbul, mert tudom, hogy léteznek, helyes/szép arc és jó test, izmos vagy megfelelő arányokkal nőkön
TEST ELME LÉLEK ebből áll egy emberi lény! a test csak egy kis része az emberi lénynek :) lehet valaki érzelmes okos és testileg "ronda" sokak szemének, mégis boldog párkapcsolatban élhet! 2 embernek kell megfelelned csak, az te vagy és akivel meg akarod osztani az életed! ne foglalkozz a sok bunkóval aki beszól, főleg ha valaki pont szid lehet azért teszi mert irigy vagy féltékeny vagy csak simán így próbál kapcsolatot létesíteni mert nem képes máshogy
2014. jún. 4. 14:16
Tölcsérmellkasom van és a súlyosabb kategória így egy akkora gödör van a mellkasom jobb oldalán, hogy az egyik mellem egy számmal kisebb, mint a másik, jól látható, érezhető és emiatt pl melltartót is rohadt nehéz venni, mert abban is látszik. Dekoltált ruhákat egyáltalán nem tudok hordani, mert ráadásul még a "nagyobbik" is csak 75B, tehát még kicsi is. A derekamon, csípőmön és a combomon hízási csíkok vannak, mert hirtelen híztam majd később adtam le az elég nagy túlsúlyt, tehát mondhatjuk, hogy marhára nem vagyok tökéletes. A barátomnak mégis én vagyok a legszebb és nekem ez épp elég. Sikerült egy olyan pasit kifognom, aki személyiségileg kinézetileg a tökéletes és ráadásul fenékpárti nem mell, a fenekem pedig tényleg jól néz ki így nyert ügyem van. Csak meg kell találnod a hozzád illő pasit. Ha büszke vagy a testedre és úgy "viseled" a melleid mintha szerinted a legjobbak lennének sok pasi el is hiszi. Az összkép gyakran fontosabb, mint egy-egy részlet. Aki csak a részleteket figyeli azzal meg akkor kár foglalkozni, csak a szexre hajt, hogy te legyél a testileg tökéletes macája. Tehát a fő kérdés. Kapcsolatra vagy csak szexre kell neked egy pasi?
2014. jún. 4. 14:35
Kapcsolódó kérdések: