Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha elrontott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha elrontott apakép miatt az idiótákhoz vonzódok?

Figyelt kérdés

Az apám egy semmirekellő tróger kb, nem sokban járult hozzá a felnevelésemhez, viszont jóképű, sármos fickó, aki elvolt/van azzal, hogy nőket fűzöget és lelép, ha túl nagy a felelősség.

Rájöttem, hogy nekem azok a pasik tetszettek igazán, akik rá hasonlítottak. Viselkedésben, stílusban, meg a felelősséghárításban. Biztos van ennek is valami pszichológiai háttere.

Viszont ez szerintem borzasztó. Én normális családot és életet akarok, és szeretnék úgy vonzódni, a rendes/normális férfiakhoz, mint ezekhez az apámhoz hasonlókhoz jelenleg, de azon kívül, hogy ésszel tudom, hogy ők a jó választás, nem érzem azt a zsigerből jövő bizsergést, azt az izgalmat, amit egy ilyen fickó vált ki belőlem, még akkor is, ha pontosan tudom, hogy nem alkalmas kapcsolatra.

Ezzel pszichológushoz kéne fordulnom, vagy mégis hogyan tudnék változtatni azon, hogy kikhez vonzódok igazán?

A kérdésem teljesen komoly és számomra ez egy komoly probléma, így megköszönném az értelmes válaszokat.

23L

2014. jún. 4. 02:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na kicsit ellent mondtam magamnak, szóval exem nem erőszakos volt, vagy káromkodós, ő is értelmes volt, csak lerázta magáról ezt az egész felelősségvállalást, ezért viselkedett bunkón, de egyébként nem volt udvariatlan vagy ilyesmi senkivel.
2014. jún. 4. 18:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Cica, semmi gond veled, csak még nem vagy érzelmileg érett... minden lánynak van egy ilyen fázisa az életében, az, hogy megkomolyodsz-e, és ha igen, mikor, egy másik kérdés.
2014. jún. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!