Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt sokan, hogy a lányok a külsőre mennek?
Figyelt kérdés
Nem is olyan rég,megismerkedtem egy fiúval,aki külsőre eléggé különbözik a többi fiútól.A stílusunk abszolút nem egyezik meg,de elég sokat szoktunk beszélgetni a suliban érdekes témákról.A felfogása és az élethez való hozzáállása is tetszik,na meg persze vicces,sokszor megnevettet.2014. jún. 2. 22:53
11/15 anonim válasza:
Én külsőre nem vagyok valami jó, 190 centi vagyok, de csak 64-8 kiló. Ennek ellenére eddig mindig elsőosztályú barátnőim voltak. Gondolom számít a külső, de jó humorral simán fel lehet szedni akármilyen csajt.
Persze akadnak, akiknek az izom az alap és semmi esélyt nem adnak azoknak, akik soványak, vagy nincs kockás hasuk. Változó a dolog.:)
12/15 A kérdező kommentje:
Szóval azért akadnak olyan lányok,akik nem a külsőre mennek :) Ha érdekes személyiség vagy,sok témához hozzátudsz szólni és még humorod is van,már jó :)
2014. jún. 2. 23:31
13/15 Marc Bolan válasza:
Láttam már szépnek egy,mások szerint (az elején szerintem is) elég csúnya lányt. Meg kell adni az esélyt. Megtanultam. :)
14/15 anonim válasza:
Szerintem ez az egyik olyan általánosítás, ami igaz lehet. Egyszerűen csak azért, mert a "belsődet" nem hordod kívül, és mert a külső is elárul rólad dolgokat. Ha mást nem, akkor azt, hogy foglalkozol magaddal. És ha már foglalkozol magaddal, akkor az lehet azért, mert szeretnél szép lenni a másik nem felé. Az ápolt srácok ezért nagy általánosságban mindig jobb eséllyel fognak indulni a lányoknál. Nyilván kivételek is lesznek mindig.
15/15 anonim válasza:
Nem is tudom,talán mert így van?
Azt miért mondják hogy a lányok a pénzre mennek? Mert akinek sok lóvéja van, mindig van barátnője is. 'Nuff said.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!