Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna egy lány, ha egy buliban tánc közben megfognám a fenekét vagy a mellét?
attól függ, h
ismered e azt a lányt?
mennyire tűnsz részegnek?
mennyire tudod kidumálni magad?
a fenék még nem vészes, ha nem egyből rámarkolással kezded :) a mell viszont sztem intimebb
Viszonytól függ. Ne azzal indíts, kérlek, mert akár még szexuális zaklatásért is feljelenthetnek, ez az egyik, a másik, hogy a csajt se fogod megkapni, mert kőbunkónak fog nézni.
Ha jóban vagytok, és belefér a szexualitás is, ne marokkal, izomból csináld, először csak "véletlenül" érj hozzá, simulj hozzá tánc közben, nézd meg, ahhoz mit szól. Ha elhúzódik, hagyd a fenébe, ha nem, szépen fokozódhat a tapi, addig amíg még oké mindkettőtöknek.
erről nekem ez jut eszembe, így szerintem működhet... :D
Buliban ez tök természetes. Akinek ez nem tetszik, ne járjon oda, hanem járjon normális helyekre!
Persze léteznek szolidabb házibulik is, de a bulira általában nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!