Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nincs barátnőm? 195 cm vagyom kicsit izmosabb, zöld szemű, nem vagyok bunkó, szeretek hülyéskedni mégis egyedül vagyok
De a legtöbb férfi nem átlagon aluli, szar kinézetű, hanem átlagos. Azért hívják átlagosnak. És egy átlagos kinézetű férfi is lehet sikeres a nőknél, ha megvan benne az a plusz.
A nők erre mindig rejtélyesen utalnak, mert ők maguk sem tudják tudatosan: "az a plusz", "nem volt meg a szikra", "nem illettünk össze".
Ez mind arra szinoníma szinte kivétel nélkül, hogy a férfi nem tudott bennük szexuális vágyat ébreszteni. És ezt jórészt nem kinézettel vagy pénzzel kell elérni, hanem azzal, amiket lentebb írok.
Amennyire a férfinek a nő kinézetére áll fel (60-70%-ban), ugyanannyira a nőnek a férfi stílusára, viselkedésére, szavaira nedvesedik 60-70%-ban.
Utolsó meg o elotti
Ezt a tobbi fiu miert nem tudja?:)
12:
Mert egy álomvilágban élnek. Mert a média, a családjuk, a bu-.zi romantikus filmek, a Disney mesék, minden és mindenki amivel találkoznak az ellenkezőjét neveli beléjük. Mindenhonnan félrevezetés folyik a nők és a férfiak közötti kapcsolatról, a nők valódi igényeiről, stb. Szörnyű, hogy sok férfi már azt hiszi valami baj van vele, ha a farka egynél több nőre áll fel. Hihetetlen.
"Legyél kedves egy lánnyal. Akkor szeretni fog."
"Csak gazdagnak kell lenni. Arra buknak a nők."
"A vonzalom magától jön."
"Hagyd hogy magadért szeressenek. Neked nem kell érte tenni semmit."
"Nézz ki jól, az a lényeg csak."
"Legyél rendes, udvarias, megértő."
Undorító hazugságok. Én is béna voltam a nőknél, amíg ilyenekben hittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!