Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a ti pasitok is keveset nyal?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 20:53
1/10 anonim válasza:
Én rengeteget nyalok, munkahelyen, otthon...
2/10 anonim válasza:
1-es ahol te nyalsz és ott szopok :)
7/10 anonim válasza:
az én pasim akkor nyal, amikor megkérem rá. nem erőlteti rám a dolgot, mint az előző barátom, hála az égnek. szóval, amikor akarom, akkor nyal, és ez pont jó. mármint nekem. de ő sem panaszkodott, bár biztos örülne neki, ha többet kéne csinálnia..
ha szerinted keveset csinálja, akkor beszéld meg vele. ha már vagytok olyan viszonyban, hogy ez felmerüljön, csak meg kellene tudnotok beszélni a dolgot. :)
9/10 anonim válasza:
Igen de csak azért mert nem hagyom neki, hogy orálisan elégítsen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!