Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ez a "szép" új jövő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez a "szép" új jövő?

Figyelt kérdés

Tegnap olvastam egy cikket,amiben a japán társadalmat boncolgatták.Ott 34 év alatti nők 50 % megrögzött szingli,aki a szüleivel él és a keresetét magára költi és pasi helyett kutyát tart.

Míg hasonló korú férfiak 60% magányos és családot szeretne.

Szerintem hasonló tendenciák figyelhetőek meg itthon és folyamatosan errefelé haladunk.

Ez azért van,mert a társadalom "ribizliket" nevel a lányokból?

2014. jún. 1. 14:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Igen. Szerinted aki tini korában ribizli, az kell majd valakinek anyának? Van benne annyi felelősség és odaadás, hogy gyereket akarjon tőle egy férfi? Szerintem annyira komolytalanok az ilyen lányok, anyuci, apuci pénzéből költenek annyit magukra. Csak nagy pofonok árán lesz egy ilyen lányból érett nő.

18/L

2014. jún. 1. 14:06
 2/11 anonim ***** válasza:
hát igyis fogy a lakosság it, ugy meg maradna 2 kecse osz elfoglalnák az országot
2014. jún. 1. 14:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok oka van , hogy a szép új jövő inkább torz...

Férfiak nők hibája egyaránt de vannak még normális emberek és a saját gyerekeiket is úgy fogják nevelni ugyhogy nem hiszem hogy teljsen veszélyben lenne a jövő ..

2014. jún. 1. 14:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézd már meg milyenek a mai fiúk légyszi. Na, hát azért van. Senkiből nem lehet ribizlit nevelni, aki nem akarja, meg akinek van elég esze hozzá. De bocs, hogy amilyen tapló gyökerek vannak és amilyen kettős mércét vallanak a mai "férfiak" nem akar az ember lánya azonnal családot. Ez van. Dolgozd fel.
2014. jún. 1. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Én inkább szingli maradok, mint hogy ilyen bunkó páwákkal összejöjjek.

18L

2014. jún. 1. 14:09
 6/11 anonim ***** válasza:
rocker vagyok lesz jővő
2014. jún. 1. 14:11
 7/11 anonim ***** válasza:

A II. vh is emiatt volt. A népességszámot csökkenteni kell, jelenleg 7 milliárdan vagyunk, és a Föld lassan nem tud eltartani ennyi embert.

Ezért sulykolja a média, a mai társadalom az emberekbe azt, hogy a szingli lét menő, stb., ezért támogatják ennyire a homoszexualitást, mert az ilyen embereknek nem lesz gyerekük...

Ezekkel a dolgokkal próbálják szabályozni a népességszámot. Ma már nem nagyon indíthatnak be egy háborút a technológia miatt, mert az végzetes lehetne...

2014. jún. 1. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért ez a tendencia, mert a fogyasztói társadalom ezt súlykolja mindenkibe. Vedd meg élvezd az életet, vegyél másikat. Felnőtt az a generáció amelyik már semmi mást nem akar, mint élvezni az életet, de tenni érte a lehető legkevesebbet. (semmi köze a ribizliséghez. (ezt a kifejezést egyébként azóta sem értem, de mindegy))

Igen, vesz ruhát, kocsit, telefont,bulizik,stb... Megszokta, hogy a könnyebb ellenállás felé mozdul. Minden amiért kicsit is tenni kell az már büdös. Itt a gyk-n is megfigyelhető ez. Bármi nyűg van egy párkapcsolatban reflexből jön a válasz, hogy szakíts,rúgd ki, keress másikat, stb... Ne helyrehozd,megjavítsd,megbecsüld,dolgozz érte. Ha kicsit is nem megy, keress másikat. (fogyasztói gondolkodás)

Éppen ezért amíg lesz fogyasztói társadalom addig ez lesz a tendencia: kevés házasság (ha ugyan nem hal ki az intézmény, mert ha így zuhan tovább, akkor 30 év értelmét veszti a kifejezés), születés szám, stb... A napokban volt egy cikk a hvg-n, hogy a németeknél a háztastások 40%-a egyszemélyes, a nagyrésze meg együtt élős, (házas/élettárs, stb...) de a 4-5 fős (nagycsaládos) 5% alatt van. A nyugati civilizáció halálra van ítélve, ez nem kérdés. Nem tudom megállítható e, mert minden gazdasági szempont ellen van.

2014. jún. 1. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Jól írja az előttem szóló, a fő lényeg véleményem szerint a LAKOSSÁG SZÁMÁNAK CSÖKKENTÉSE!
2014. jún. 1. 14:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam rögtön egy könyvidézet jutott eszembe:

"Adva van egy korosztálynyi életerős férfi és nő, akik egy értelmes célt szeretnének szolgálni. A reklámok hatására évek óta felesleges ruhákat és kocsikat hajszolnak. Egész nemzedékük gyűlölt rutinmunkákat végez, csupán azért, hogy megvehessék ezeket a szükségtelen holmikat." (Chuck Palahniuk)

Először is ez nem új keletű probléma, mert évek óta csökken a japán népesség. Ha jól emlékszem 50 éven belül a jelenlegi lakosság közel a felére csökken.

Másodszor, ha emlékezetem nem csal, akkor a Föld csak 2 millió embert tudna eltartani, nem milliárdokat!

Én nemrég olvastam Dan Brown Inferno című könyvét, ami pont a népességnövekedésről szól, persze más a fő témája, de ajánlom, hogy ha lesz időd és lehetőséged akkor szánj rá egy kis időt az elolvasására.

2014. jún. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!