Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen lány, aki akkor mondja egy srácra, hogy aranyos, ha kegyetlenül bejön? Mert eddig mindenki, akivel beszéltem, azokra mondta, aki cuki, meg minden, de inkább haver, mint pasi.

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 12:18
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Megnyerted a 40milliót!

Én szeretem ha rám azt mondják!(nem vagyok meleg)

2009. dec. 31. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy sok lány azt a pasit aranyos-ozza le, akiért oda van, és ezt a pasi haverságnak érzi!!!!

Na, ez már baj!

2009. dec. 31. 20:04
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

Hmm, kösz a tippet. Fiú vagyok és még nem volt barátnőm, de úgy emlékszem, mintha hallottam már volma ilyet egy lánytól: "Köszi, aranyos vagy."

Akkor az a lány lehet, hogy nem mondott igazat, amikor azt mondta, hogy csak haverként gondolt engem. No mindegy, ez már a múlt. Azóta már van barátja, akivel (asszem) jól kijönnek, aminek speciel én is örülök, hogy annyi szenvedés után, végre boldog... De ez már egy másik történet. :) Itt elsősorban nem rólam van szó. Amúgy 19 vagyok ha valaki megkérdezné..

2010. jan. 2. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!