Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fercsi23 kérdése:
Éncsesztem el vagy ő? összejöhetünk e még?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy lányal aki egy másik városban él 20 km erre inenn megimertük egymást aznap elmentünk pizzázni a barátnőjével egyszerűen nem hagyta hogy álljam a pizzát akkor adtam be a derekam amikor már azzal fenyegetőzött hogy megfog ütni és utánna kikisértek a buszmegállomásra és ott megadta a telószámát és mondta hogy vegyem fel viberen ott egyfolytába dumáltunk reggeltől estig kiderült hogy van barátja de mind1 is volt ugyanugy dumáltunk majd megdumáltunk karácsonyra hogy találkozunk én is hoztam a fiu haverjaimat és a lány haverokat ő is voltunk 17eten és valahol a városban aludt a barátnőjénél csak mikor oda megérkezett kapott egy smst hogy a csávójátol hogy szakít megivott egy liter piát durván bebaszcsizott és volt egy pár óra hosza amég szegénynek ájulás volt xD és utánna mikor már nem volt ájulásba csak simán részeg viszamentünk bulizni és mindenkit lesmárolt az én ismerőseimtől kezdve az ő ismerőseig csak engem nem jó nem is akartam kihasználni csak ezek után majd másnap felhívtam elmondtam miket alkotott az északa sírt beszéltünk még egy jó fél óra hoszát és onanntol kezdve nem nagyon dumálunk elmondása szerint én nem szólok hozá de ő se nagyon próbálkozik ja és a csaj osztálytársam lett utánna néha dumálunk mint osztálytársak de már nem úgy mint régen és én még mindig ösze szeretnék vele jönni csak nem tom mit mongyak2014. máj. 31. 19:42
1/5 DzsooDzsooo válasza:
Az emberek hibáznak :)
Ez nem azt jelenti hogy nem lehet úgy tenni mintha semmi se történt volna, ha ő is szeretné, ( ezt meg is kell kérdezned tőle ) akkor lehet egy új fejezetet nyitni, és megpróbálni tiszta lappal :)
Mindenesetre, Sok sikert !! :)
2/5 anonim válasza:
Ha valakit szeretsz akkor soha ne add fel es kuzdj erte:)
3/5 anonim válasza:
Életemben egyetlen egyszer én is a sárgaföldig ittam magam, de annak jó oka volt. Én is smároltam pár sráccal, hogy lássa a mostani barátom, nem vagyok a játékbabája, hogy akkor vesz éppen elő, mikor kedve van hozzá. És csúnyán viselkedett velem. Féltékennyé tettem, és felfogta, azóta járunk. Mindenki követ el hibát. Beszélj vele! Simán összejöhettek
4/5 A kérdező kommentje:
az iskola baszameg nem ilyen válaszokra számítottam köszönöm :)
2014. máj. 31. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!