Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért mindig csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért mindig csak a magas és vékony srácokat istenítik? Egy alacsony, mackósabb srác már nem is reménykedhet, hogy valaha barátnője lesz?

Figyelt kérdés
Mindenhol alacsony lányokat látok magas és vékony srácokkal, csakhogy én már nem fogok nőni, ez nem igazság!
2014. máj. 31. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem épp magasabb párom van, de alapvetően bejöttek mindenféle magasságban pasik világéletemben (annyi volt összesen a kikötésem, hogy 2-3 centis cipőt fel tudjak úgy venni, hogy nem magaslok fölé, ami az én sacc/kb. 157 centimmel nem egy ördöngösség), csak most épp egy magasabba szerettem bele, mert ő fogott meg. Amúgy meg mackós alkat, nekem a vékonyak nem szoktak tetszeni. Átlagostól fölfele már annál inkább (persze nem a szumóbirkózó kategória).
2014. máj. 31. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem használnánk pohártartónak vagy könyöktámasznak. Lehetsz kávézóasztal is. :D
2014. máj. 31. 19:58
 13/16 anonim válasza:

11es válaszadónak sem tetszenek a vékonyak

van olyan egyáltalán akinek bejönnek?

2014. máj. 31. 20:00
 14/16 moonlightsentinel ***** válasza:

Amúgy szokott itt lenni egy magas, vékony srác aki 2 naponta nyekereg, hogy a lányoknak nem tetszenek a magas, vékony srácok, csak, aki nagyobb darab... erre te meg pont az ellenkezőjét állítod!

A tanulság: amíg nyekeregsz, tökmindegy, milyen az alkatod, nem fogsz kelleni a csajoknak.

2014. máj. 31. 20:04
 15/16 anonim válasza:
csak ironizált a kérdéssel
2014. máj. 31. 20:07
 16/16 anonim válasza:

én 173 cm vagyok és làny baràtom 180 cm és tökèletesen összeillünk.

hogy mièrt nem?Mert hülyén néznék ki egy 160 cm mellet. a fiu legyen mindig magasabb .meg az sexy xdd

2014. jún. 29. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!