Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék páwa vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék páwa vagy swag ötletek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Gondoltam rá, hogy ezt a divatot kéne követnem.

Naszóval Csütörtökön elmentem fodrászhoz mondtam a fodrásznak,hogy csináljon ilyen unikornisos, ecsetes,csavartas hajat.

Meg is csinálta szupi volt örültem nekyy.

Majd kedden mivel összegyűjtöttem 40ezerft zsebpénzt locsolkodáson, így elmentem a plázába.

Hát elősször kicsit csodálkozottan néztem a polcokat mert minden olyan meleges volt. (Meg is kérdeztem egy eladót, hogy most melyik részlegnél vagyok? -Bocsánat, ez a női részleg? -Igen! kcisit gázos volt :$$$ :PPPP) Gyorsba vettem is 2 csőnacit meg 5 rózsaszín meg ilyesmi színű v-alakú kivágott pólót, hogy látszódjon a nemlétező melleim. :)

Vettem még 1-2 csecsebecsét pl. karkötő bementem egy vallási boltba is és vettem rózsafüzért mert EZ A LEGFONTOSABB!!!

Cipőből csak airmax mert az a menő.

Pénteken meg nem mentem suliba inkább sétálgattam meg ide-oda járkáltam pesten.

Akkormost SWAG vagyok?! :)))

#swagvok
2014. máj. 31. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
ásd el magad
2014. máj. 31. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Kis buz| vagy már most is.
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi a fas*????
 4/8 anonim ***** válasza:
40 ezerből 1 airmax jön csak ki. A többi cuccot miből vetted? Am nem vagy Swag, ahhoz életérzés kell:P
2014. máj. 31. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
airmax 20 éve is menő volt 34 éves vagyok újra felfedezték?
 6/8 anonim válasza:
90%
Nem fiam.Nem vagy swag. Csicska vagy.
 7/8 kriszti *_* ***** válasza:

Halál fia vagy.

üdv:egy rocker

2014. máj. 31. 21:33
 8/8 anonim válasza:
Vegyél egy last Kings sapkát kb 10 ezer meg mellé egy Jordan cipöt aszt kész
2015. dec. 29. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!