Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok áruljátok el a szopásba mit élveztek? De komolyan nem értem, sok lány szerint pedig meg alázó ezt sem érte? Van olyan lány aki szeret szopni? De mit élvez benne?
Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 14:47
11/17 anonim válasza:
kérdezd azt a "több lányt" szerintem...meg am is nem rohadt mindegy neked?
12/17 anonim válasza:
Azt, hogy a férfinak, akit szeretsz, örömet okozol? Mert én azt élvezem a nyalásban, hogy érzem, ahogyan a barátnőm szexi teste összerezzen, és a végén minden porcikája megfeszül, és amikor betetőzik az orgazmusa, akkor minden része egyszerre könnyű lesz, és olyan, mintha a mennyországba jutott volna a földön.
13/17 anonim válasza:
Az egyiknek megalázó,a másiknak nem. Ilyen egyszerű.
"Mi finom a pacalban?" Vannak akik megeszik és vannak akik még a szagát sem bírják. Miért?
MERT QRVÁRA NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!!!!!!
Ha két lány nem szeret szopni akkor a többi 2076438213se fog szeretni szopni?????
14/17 anonim válasza:
Az a jó benne, hogy örömet szerezhetsz a másiknak. Nekem speciel az, hogy csinálom már elégedettséggel tölt el, mert imádja... és jól lehet vele húzni az ember agyát :D
15/17 anonim válasza:
azér mér élvezi a partner..én szeretek
16/17 anonim válasza:
Imádok szopni! ;) már a f**sz latvanya is extazista ejt^^ ahh <3 eloben!!;)
17/17 anonim válasza:
Én imádom, ha elélveznek, azért teszem. És jó az egómnak is, ha látom, hogy élvezik, hogy Én csinálom nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!