Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk, egy kérdésnél találtam ezt a képet, ez az alak már tényleg nagyon jónak mondható?
2014. máj. 30. 21:03
4/11 anonim válasza:
Jah elmegy, úgy ahogy mindjárt én is.
Az a gond hogy a "valóságban" ilyen csaj nem nagyon van.
5/11 anonim válasza:
Nagyon jónak nem mondanám. De jó.
6/11 anonim válasza:
Nem rossz, de Nekem jobban bejönni picit nagyobb cicivel és icipicit "több" combbal. :) A többségnek viszont biztos, hogy 10/11 szerintem:D Nem vagyunk egyformák, viszont ha ilyen alakod van, szerintem nem lesz vele baj. :P
7/11 anonim válasza:
pedig nyáron strandokon sok ilyet látni
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Ennél nem lehet valakinek jobb alakja. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!