Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy valaki szerelmes, és akibe szerelmes, járnak is, de mégis mindig rosszkedve van?

Figyelt kérdés
nemrég jöttünk ösze a barátommal és aztmondja szerelmes belém,meg azthiszem látszik is rajta..de mégis mindig (kb 2-3 naponta) tök rossz kedve lesz, és van hogy kicsit feltudom vidítani, de nem sokszor. És ő se tudja hogy miért van roszkedve! félek, hogy akkor ez mégse akkora szerelem a részéről...ha annyira szerelmes lenne akkor nemlenne rossz kedve mindig, mert tudja hogy én is szeretem. 19/L
2014. máj. 30. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
ő depressziós te meg butus
2014. máj. 30. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Talán depressziós.
2014. máj. 30. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül depressziós,ha az lenne akkor állandóan szomorú lenne.Lehet csak az időjárás van rá ilyen hatással,már engem is kikészít..
2014. máj. 30. 19:45
 4/8 A kérdező kommentje:
miért vagyok "butus"?
2014. máj. 30. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
ugyanez van velünk is, de ebben a helyzetben én vagyok a lány, és én vagyok szomorú. Nagyon szeretem, de szerintem az időjárás megvisel:)
2014. máj. 30. 19:51
 6/8 anonim ***** válasza:

A kettőnek mi köze egymáshoz? Attól, hogy veled jár, még nem lehetnek komoly problémái, amikről nem beszél?

Vagy tényleg depressziós.

2014. máj. 30. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
48%

"ha annyira szerelmes lenne akkor nemlenne rossz kedve mindig, mert tudja hogy én is szeretem"

De egyszerű vagy te... :(

2014. máj. 30. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nincs minden nap rossz kedve, lehet depressziós. (A depresszió egyik fajtája, tünete a hangulatingadozás.)
2014. máj. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!